kahol 15.11.06, 11:25 Witam sąsiadów, czy zapoznaliście się z propozycją-ulotka sieci internetowej SPRAY? Czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat tej firmy i mial możliwość korzystać z ich usług wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyszczak1 a gdzie są te ulotki???? 15.11.06, 16:56 Gdzie są te ulotki i ewnetualnie napisz mi jakie są propozycje. Ja mam u nich internet, bo spray przejąc tę działanośc od flash net. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nkustra Re: SIEĆ SPRAY METROLAN 15.11.06, 21:05 dokladnie tak - przejeli wszystkich klientow sieci Flashnet. Poki co nie mam zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimaj Re: SIEĆ SPRAY METROLAN 15.11.06, 22:37 a ja troszke mam zastrzeżenia, bo w weekend trudno się do nich było dodzwonić, flashnet był w tym niezrównany, rano wieczor we dnie w nocy zawsze ku pomocy był, w asterze podłączenie drugiego kompa do netu było kiedys obwarowane jakimiś opłatami, nie wiem jak jest teraz, ale w flashnecie i teraz w spray nie ma z tym problemu, poza tym na serwerze ftp mam taki ful miejsca, że ciężko to zapełnić także polecam, a miałem ostatnio sposobność kontaktu z neostradą w pracy ludzie to nie jest jak za komuny to jest jeszcze gorsze, oni maja klienta bardzo głęboko w d...ie dzimaj Odpowiedz Link Zgłoś
x-ceed Re: SIEĆ SPRAY METROLAN 16.11.06, 14:09 Od czasu kiedy spray przeją flashnet poziom obsługi znacznie się pogorszył. Flashnet miał chyba paruset abonentów, więc był niewielką firmą. Rzeczywiście jak coś się działo to kiedyś nawet o północy dzwoniłem i informatyk naprawiał problem od ręki. W Spray'u juz kilka razy miałem nieprzyjemność załatwiać reklamacje i niestety, przepływ informacji u nich jest tragiczny no i są mało skuteczni.. Ale cena jest bardzo konkurencyjna i oferują duży transfer + ogromną przestrzeń na www/ftp. Tzn nie wiem czy mają taką ofertę ale mi ona przysługuje jeszcze w związku z tym że byłem abonentem flashnetu. Odpowiedz Link Zgłoś
kahol Re: SIEĆ SPRAY METROLAN 21.11.06, 12:56 mam pytanie czy flashnet wykorzystywał okablowanie już istniejące w lokalach mieszkalnych czy też , zakładali swoje kable? mam nadzieję, że to pierwsze rozwiązanie kontynuować będzie Spray. Odpowiedz Link Zgłoś
nkustra Re: SIEĆ SPRAY METROLAN 22.11.06, 08:46 okablowanie zalozone w mieszkaniach bylo zrobione wlasnie przez Flashnet, wiec prawdopodobnie Spray przejal je z cala reszta inwentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kahol Re: SIEĆ SPRAY METROLAN 22.11.06, 12:13 mam nadzieję, że mówimy o okablowaniu istniejącym w całym bloku, jakie zrobił TERENIX w każdym mieszkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś