oliv2 10.01.10, 01:52 czy mozecie polecic dobry materac do lozeczka? z czego powinien byc wykonany itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudona Re: materac 10.01.10, 02:28 Radze kupic materac o dwoch miekkosciach. Twarda strone dla maluszka a bardziej miekka dla troche starszego. Przy starszym dziecko uzywalam caly czas twardy materac i dopiero po przeprowadzce na "dorosle" lozko zorienowalam sie, ze rzucal sie tak po calym lozeczku, bo mu bylo niewygodnie. Minusem jest waga, co utrudnia zmienianie przescieradla. Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: materac 11.01.10, 21:27 dzieki Kladona, na Ciebie mozna liczyc:) a z czego taki materac powinien byc wykonany? albo jakich firm sa najlepsze? np w babyRus jest mnostwo matercy, kazdy o innej cenie i nie wiem na co jeszcze zwrocic uwage Odpowiedz Link Zgłoś
klaudona Re: materac 11.01.10, 22:30 Chyba tylko jeden albo dwa materace o podwojnej twarosci znalazlam w BRU, wiec wyboru raczej nie ma. Tutaj masz przyklad. Nie z BRU, bo nie znalazlam na ich stronie, ale nie szukalam dokladnie. W sklepie maja inny asortyment, wiec warto i tak sprawwdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: materac 14.01.10, 00:56 a mozecie mi podpowiedziec jaki kupic matarec twin size dla malucha ktory przenosi sie do wiekszego lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
sussiq Re: materac 09.12.13, 11:31 Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona. Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam ale bylo wszystko ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
weroni12345 Re: materac 08.11.16, 14:22 Tylko i wyłącznie piankowy dla dziecka! Na co zwrócić uwagę podczas wyboru materacyka? Odpowiedź znajdziecie na: www.materaceblog.pl/materace/jaki-materac-dla-dziecka-wybrac.html#more-267 Odpowiedz Link Zgłoś
dabrovski Re: materac 02.02.17, 17:37 Ja swój materac kupowałem w materace otwock. Bardzo dobrze mi doradzili i jestem zadowolony. Polecam -> materaceotwock.pl Odpowiedz Link Zgłoś