Gość: JanuszGee IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 25.10.11, 06:16 Muzyka... dużo muzyki... www.youtube.com/watch?v=THrMDvyuJlw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Nashville IP: *.187-72.tampabay.res.rr.com 02.11.11, 01:30 ....BOOTS COUNTRY - "buy one get one free"...rzeczywiscie tanio, tanio, taniutko (przynajmniej tak bylo ) ale wszystkie "Made in China"....dobre buty tylko w Texasie.....trzeba bylo zajrzec do Charlie Daniels store tuz obok Main Street...a takze do Grand Ole Opry ...pozdrawiam i zycze pomyslnych wedrowek po Stanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanuszGee Re: Nashville IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 05.11.11, 02:14 @9:28 widać, że pod butem jest napisane "BUY ONE PAIR & GET TWO PAIR FREE". Oznacza to, że za cenę jednej pary butów dostaje się trzy pary. To jest, jak mówią tubylcy, bargain. Charlie Daniels Museum jest tuż obok Broadwayu na 2nd Ave a nie obok Main Street, która jest po drugiej stronie rzeki. Niezależnie od położenia względem Main Steet nic ciekawego dla siebie tam nie znalazłem. Drobna dygresja. Dziękuję za dobre rady ale to co pokazuję w swoich filmikach nie jest tym wszystkim co widziałem i nakręciłem. Nie mam zamiaru bawic sie w dokumentalistę i nie mając obowiazku pokazywania wszystkiego co widziałem wybieram tylko te rzeczy, ktore wydają mi się interesujące. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 67bupiotrus Re: Nashville IP: *.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net 05.11.11, 06:11 Vashville? Chyjville? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanuszGee Re: Nashville IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 06.11.11, 23:21 Whoknowsville Odpowiedz Link Zgłoś