xeriusek 08.06.12, 23:23 Przeprowadzamy sie i chcialabym nawiazac jakies znajomosci, zanim sie rok szkolny zacznie, bo moje sa przerazone zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta05 Re: Jest moze ktos z Verony, NJ ? 09.06.12, 01:01 xeriusek napisała: > Przeprowadzamy sie i chcialabym nawiazac jakies znajomosci, zanim sie rok szkol > ny zacznie, bo moje sa przerazone zmiana. ja rzut beretem bo Montclair ale w szkolach nie pomoge... Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Jest moze ktos z Verony, NJ ? 09.06.12, 03:11 Bylam w Veronie ze dwa razy na roznych public events, wiekszosc mieszkancow reprezentowali hasidic jews. Takie luzne spostrzezenie, dziwnie sie tam czulam. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillafields Re: Jest moze ktos z Verony, NJ ? 09.06.12, 15:05 Blisko, bo Caldwell, ale w szkolach tez niestety nie pomoge.. My dopiero wkraczamy w wiek przedszkolny ;). Odpowiedz Link Zgłoś
xeriusek Do Vanillafields pytanie o Caldwell 15.08.12, 03:09 Pytalam kiedys o Verone, bylismy w trakcie kupowania domu tam, ale po inspekcji zrezygnowalismy. Teraz bedziemy wynajmowac, zanim kupimy cos, tylko ze w Veronie nic nam sie nie udalo znalezc do wynajecia. Znalezlismy w Caldwell, na Cleveland St. Chcialam Cie zapytac jak sie tam mieszka? Nie znam kompletnie tej okolicy, moglabys mi cos wiecej napisac o tym miescie? Jak z dojazdem, jak ludzie, itp. Dzieki z gory :) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś