Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o pomoc.

29.12.12, 02:23
Witam.Mam 20 lat i chciałabym opuścić Polskę. Najchętniej bym wyjechała do USA. Szukam szczerej i uczciwej osoby która mi w tym pomoże. Podpowie co i jak załatwić. Pomoże poszukać prace i zakwaterowanie. Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc czy informacje która mi pomoże w wyjeździe.
Obserwuj wątek
    • Gość: e rgq4 6ugdszaxW Re: Bardzo proszę o pomoc. IP: *.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net 29.12.12, 08:36
      ...Wsiąść do pociągu byle jakiego,
      Nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet,
      Ściskając w ręku kamyk zielony,
      Patrzeć jak wszystko zostaje w tyle...
    • ratpole Re: Bardzo proszę o pomoc. 29.12.12, 19:46
      monia.cbr napisał(a):

> Witam.Mam 20 lat i chciałabym opuścić Polskę. Najchętniej bym wyjechała do USA.
      > Szukam szczerej i uczciwej osoby która mi w tym pomoże. Podpowie co i jak zała
      > twić. Pomoże poszukać prace i zakwaterowanie. Będę bardzo wdzięczna za każdą po
      > moc czy informacje która mi pomoże w wyjeździe.

Chetnie pomoge, szczerze i uczciwie.
      Wyslij kilka zdjec w neglizu w roznych pozycjach.
      Zobacze co sie da zrobic.
      • Gość: ewentualny sponsor Pomocna dlon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 20:48

Ja rowniez chetnie pomoge. Szczerze i uczciwie.
        Wklej kilka swoich zdjec (bez neglizu) calej
        figury. Z przodu i z tylu. Byc moze szczerze pomoge.
    • Gość: dor Re: Bardzo proszę o pomoc. IP: *.free.aero2.net.pl 05.04.13, 12:24
      przykre ze młoda dziewczyna prosi o pomoc a facet musi najpierw zobaczyc jak wyglada ...chore..chyba nie skorzystałaś z pomocy?pozdr.
      • ratpole Re: Bardzo proszę o pomoc. 05.04.13, 18:12
        Gość portalu: dor napisał(a):

> przykre ze młoda dziewczyna prosi o pomoc a facet musi najpierw zobaczyc jak wy
        > glada ...chore..

Moze to i przykre i moze nawet chore, ale pretensje prosze zglaszac do Matki Natury.
        Zapewniam cie, ze gdyby tonela to uratowalbym ja bez wzgledu na to jakie ma krzywe nogi i male piersi hehehe
        • Gość: d Re: Bardzo proszę o pomoc. IP: *.free.aero2.net.pl 05.04.13, 22:01
          ok to czekam na pomoc od ciebie
    • corrina kanada przyjmuje 20000 osob na rok 28.05.13, 03:57
      sprawdz w internecie czy bys sie zakwalifikowala,sa punkty za zawod,jezyki angielski,francuski,wiek masz dobry czemu nie sprobowac a pozniej droga otwarta troszeczke do us
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka