Dodaj do ulubionych

probiotyk dopochwowy

13.08.13, 05:56
Witam serdecznie. Ostatnio przeprowadziłam się w okolice Chicago. Często dopadają mnie infekcje pochwy. Proszę o pomoc i polecenie mi jakiegoś probiotyku dopochwowego i podanie gdzie można go kupić. Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam. Ania.
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: probiotyk dopochwowy 13.08.13, 08:23
      Nie pytaj sie na forum, idz do lekarza, zbadaj poziom hormonow bo moze to nie byc zwykla infekcja.

BTW ja tez cierpialam na infekcje. Ginekolog poradzila mi probiotyk. Zazywalam skrupulatnie, im dalej w opakowanie tym bardziej problemy sie pogarszaly, do tego stopnia ze nie moglam siedziec. Bardzo lubie jogurty, te tez nie pomagaly. Ktoregos dnia probiotyk sie skonczyl, nie mialam czasu pojechac do sklepu po nowe opakowanie, tak samo z jogurtami. A wraz z nimi.... skonczyly sie moje problemy! Juz niemal dwa lata nie mialam w ustach jogurtu ani probiotyku, a wraz z ich brakiem ZADNEJ infekcji. Zrobilam research w internecie i okazuje sie ze jest pewien procent ludzi ktorym probiotyki szkodza, wrecz mozna od nich umrzec.

Reviews of the safety of lactobacilli and bifidobacteria have concluded that they pose no health risks for consumers. However, one must remember that these are live bacteria and, under certain circumstances, they can become involved in an infectious process. Individuals with impaired immune function should consult their physician before using products containing live organisms.”

www.cytolyticvaginosis.org/
    • reninka72 Re: probiotyk dopochwowy 16.08.13, 14:57
      W Chicago jest wiele polskich aptek (np. w okolicach Belmont & Central), mozesz tam popytac. Poza tym, do higieny intymnej polecam uzywanie bezzapachowego mydla glicerynowego. Ktos mi polecil lata temu na czeste infekcje i rzeczywiscie pomoglo.
      • annw5 Re: probiotyk dopochwowy 20.08.13, 05:52
        Dziękuję. Mogłabyś podać firmę, nazwę tego mydełka?
        • reninka72 Re: probiotyk dopochwowy 27.08.13, 20:15
          Unscented gliceryne soap. Uzywam z tej firmy:
          clearlynaturalsoaps.beaumontproducts.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka