Dodaj do ulubionych

WIZA DO USA

11.07.14, 17:31
Witam, mam pytanie odnosnie wizy.
Interesuje mnie to czy konsul ma dostęp do takich informacji: gdzie ja pracuję, gdzie jestem zatrudniona bądź czy jestem ubezpieczona. Tak naprawdę pracuję w firmie u taty i myślalam o tym, by na rozmowe zabrac tylko umowę o pracę jako jakiś dowód? ma to jakis sens? czy on wszystko wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: LysyJakKolano Re: WIZA DO USA IP: 161.185.161.* 11.07.14, 18:05
      On ma szklaną kulę i wie wszystko.
    • Gość: v-ce konsul Wiza do USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 19:55
      Wiem wszystko. Znam Twoj rozmiar butow, biustonosza i date Twojej miesiaczki.
      Do not fuck with me!
    • Gość: kkk Re: WIZA DO USA IP: 5.134.65.* 11.07.14, 20:34
      Nie musisz nic zabierać na rozmowę oprócz dokumentów, które są wymienione na stronie konsultatu.Im bardziej będziesz nadgorliwa tym szanse są mniejsze na wizę.
      • Gość: gosc Re: WIZA DO USA IP: *.res.bhn.net 11.07.14, 21:53
        ...nie trzeba bylo czekac zbyt dlugo - oto juz tu jest nastepna SLODKA - IDIOTKA....
      • littlefolly Re: WIZA DO USA 12.07.14, 11:11
        no tak, ale jeśli powiem, mu że pracuję to może to sprawdzic? chodzi mi o to, żeby nie myślał, że kłamie.
        • Gość: " Re: WIZA DO USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 20:24
          Jezeli pracujesz napisz we wniosku wizowym, ze pracujesz.
          Jezeli nie pracujesz napisz, ze nie pracujesz.
          Nie przynos zadnych kwitow poniewaz nie sa konieczne.
          I martw sie tym co pomysli konsul. Nie masz na to wplywu.
          Po Twoich pytaniach sadze, ze Twoja praca to "sciema"
          ale to juz oceni konsul.
        • Gość: robak Re: WIZA DO USA IP: *.hsd1.ca.comcast.net 13.07.14, 00:57
          Dziewczyno, o co ci naprawde chodzi?
          Przeciez pisalas ze pracujesz wiec konsul sprawdzi i wyjdzie ze pracujesz czyli ze mowisz prawde.
          A moze sama nie wiesz czy pracujesz czy nie??
          • Gość: s46 7zesryhg Re: WIZA DO USA IP: *.lightspeed.irvnca.sbcglobal.net 13.07.14, 07:44
            jeszcze nie zlozyla wniosku o wize, a juz klamie...
            • littlefolly Re: WIZA DO USA 14.07.14, 12:20
              boże, ludzie, jakcy wy wszyscy jesteście szorstcy. pracuję normalnie ale nie jestem ubezpieczona w zusie tylko w innej placówce i z tego powodu zamiescilam tu pytanie, bo wszyscy mówili, ze jesli nie ma mnie w zusie to nie jestem żadnym pracownikiem. a z powodów zdrowotnych nie jestem tam ubezpieczona. zamykam temat.
              • Gość: robak Re: WIZA DO USA IP: 143.232.128.* 15.07.14, 01:54
                >> i z tego powodu zamiescilam tu pytanie

takie rzeczy warto pisac od poczatku.
    • karuzela100 Re: WIZA DO USA 12.07.14, 07:30
      Tutaj wypowiadaja się osoby co konsulat widziało w google earth,,,,,,,
      • Gość: kon na biegunach Karuzela co niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 16:13
        Dawno ciebie polanalfabeto tutaj nie bylo.
        Piszesz kulawo jak zwykle.
    • Gość: Peter Re: WIZA DO USA IP: 76.15.201.* 28.07.14, 15:06
      Konsul/Ambasador obcego panstwa NIC nie wie o Tobie i nie ma jak Cie sprawdzic BEZ Twojej pomocy. Czyli jesli potrzebuje jakies dokumenty to prosi Ciebie abys je dostarczyla. Szczegolnie biorac po uwage ochrone dannych osobowych to naprawde mozliwosci ma kopmletnie ograniczone. Dokumenty otrzymane sa natomiast w archiwum wiec jesli masz jakas juz historie z konsulatem to one beda takze brane pod uwage.

Jak juz ktos wspomnial zabierasz z soba wymagane dokumenty - mozesz miec jakies dodatkowe ALE nie wyskakuj z nimi i spokojnie ...
      • littlefolly Re: WIZA DO USA 30.07.14, 15:57
        bardzo dziękuję za odpowiedź. bardzo mi to pomogło;) pozdrawiam
        • jorn Re: WIZA DO USA 30.07.14, 22:49
          Odpowiedź rzeczywiście rzeczowa i na temat, ale żeby wiedzieć takie rzeczy, wystarczy trochę (naprawdę nieznacznie) wysilić mózgownicę i logicznie pomyśleć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka