Dodaj do ulubionych

paczka z USA do UK bez customs charge

04.10.15, 17:49
sluchajcie macie jakis sposob zeby wyslac paczke z usa do uk zeby odbiorca nie musial placic customs charge? wartosc zakupu 20-30 dolarkow od indywidualnej osoby ktora ma to wyslac do uk. desygnowanie tego jako zakup lub prezent sprawi ze dowali mi customs charge poczta w anglii. moze jest ewentualnie jakas suma wolna od customs charge? albo cos- no nie wiem co mam wymyslec.
Obserwuj wątek
    • glupota.nie.boli Re: paczka z USA do UK bez customs charge 04.10.15, 18:45
      Troche belkoczesz, prawda?
      • robak.rawback Re: paczka z USA do UK bez customs charge 04.10.15, 19:09
        od razu mowie nie pieprzyc mi w watku jak sie nie ma nic do powiedzenia (a tylko po to zeby udawac zorientowanego i zblazowanego swiatowca), moderatora prosze o wykasowanie postow nie na temat takich jak ten pod spodem

glupota.nie.boli napisał(a):

> Troche belkoczesz, prawda?
        • glupota.nie.boli Golab pocztowy 05.10.15, 08:58
          robak.rawback napisała:

>takich jak ten pod spodem<

Pustaku, zapytaj o to na forum pocztowym. Masz zwyczaj swoimi guvnianymi problemami
          zawracac dupe na watkach turystycznych. Ponadto, polsko-angielska biedo z nedza, nie
          odrozniasz spodu od gory. Uwazaj przy wyjsciu z suteryny.
          • robak.rawback Re: Golab pocztowy 06.10.15, 01:29
            yaaawn this is getting OLD
            and im not in the business of pandering to pond life especially the kind thats punching waaaay above its weight. so let me spell it out for you - unless you have anything useful to say keep your trap shut you brainless derivative scum

glupota.nie.boli napisał(a):

> Pustaku, zapytaj o to na forum pocztowym. Masz zwyczaj swoimi guvnianymi proble
            > mami
            > zawracac dupe na watkach turystycznych. Ponadto, polsko-angielska biedo z nedza
            > , nie
            > odrozniasz spodu od gory. Uwazaj przy wyjsciu z suteryny.
            • glupota.nie.boli White trash 06.10.15, 13:01
              Frankly my dear, I think that you are poor and pitiful asshole. My kind suggestion: eat shit and die.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka