Dodaj do ulubionych

Boston turystycznie w 2 dni

IP: *.wma.east.verizon.net 28.09.04, 17:52
hey,
interesuja mnie wszystkie info! co zobaczyc a co mozna sobie darowac, jakie
sa ceny hosteli, jakas fajna knajpa, mniejsca do parkowania ( te darmowe)
ceny metra,
na zwiedzanie mam 2 dni!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • waldek.usa Re: Boston turystycznie w 2 dni 28.09.04, 19:03
      Gość portalu: Zuza napisał(a):

> hey,
      > interesuja mnie wszystkie info! co zobaczyc a co mozna sobie darowac, jakie
      > sa ceny hosteli, jakas fajna knajpa, mniejsca do parkowania ( te darmowe)
      > ceny metra,
      > na zwiedzanie mam 2 dni!
      > pozdrawiam

► hahahahaha, wybacz, ze sie smieje, ale w Bostonie nie ma darmowego
      parkingu, takie zjawisko nie istnieje. Mozesz postac godzinke na zepsutym
      parkometrze alko gdzies przycupnac okrakiem i udawac, ze Cie tam nie ma. Jest
      rowniez "resident parking" tylko dla miejscowych mieszkancow. Jak sie uda, to
      mandatu nie wlepia.
      Autobus kosztuje 95 centow, metro - $1.25.
      Wiele osob uwaza, ze fajna knajpa jest tu:

This is a phenominal neighborhood bar

Wiecej o Bostonie znajdziesz tam :

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=boston&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=205&poz=0&tablica
      Szukaj=forum_temat&zywe=2&x=18&y=5

Milego pobytu!
      • Gość: Zuza Re: Boston turystycznie w 2 dni IP: *.wma.east.verizon.net 28.09.04, 21:13
        z tym darmowym parkowaniem to tak myslalam ale zawsze mozna miec nadzieje;)wiec
        moze poradzisz mi gdzie zostawic samochod ,co by wedrowac tam juz komunikacja
        publinczna :) mam zamiar dojechac do Bostony MASSPIKE...a tak wogole to ile
        kosztuje ten parking?

dzieki za wszelkie info!
        • Gość: zbva Re: Boston turystycznie w 2 dni IP: *.client.comcast.net 29.09.04, 05:35
          Jezeli sie tak dopytujesz o cene to zapomnij nie stac cie na to.
        • waldek.usa Re: Boston turystycznie w 2 dni 29.09.04, 20:23
          Tu masz liste parkingow w okolicy, gdzie zjedziesz z Mass Pike w Back Bay

tinyurl.com/4rufw
          na tanioche w Bostonie nie licz. Ceny sa zblizone, np. Copley Place, bardzo
          dobry punkt, ma 3 godziny za $7. W informacji turystycznej, czy nawet w hotelu
          dostaniesz mape i info metra, zwanego u nas subway badz MBTA, oraz mase innych
          przewodnikow.
          Na razie;)
    • waldek.usa Dzialajacy link do Bostonu 28.09.04, 19:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=11568625&a=11573249
    • Gość: zuza Re: Boston turystycznie w 2 dni IP: *.wma.east.verizon.net 08.10.04, 13:55
      ..moze ktos jeszcze cos dopisze???;)
      • podrozniczka4 Re: Boston turystycznie w 2 dni 08.10.04, 16:07
        jestem w bostonie od miesiaca i nic bym nie dodadala do sugestii waldka, na
        samo museum of fine arts przeznaczylam 5 h, ale jesli miasto cie nie kreci (bo
        mnie tak sobie) to zawsze mozesz pojechac do Vermont ogladac przepiekna jesien,
        pozdrawiam cieplo
        • Gość: Emm Re: Boston turystycznie w 2 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:41
          a ja tak bym chciala przyjechac sobie teraz do bostonu.Tesknie za tym miastem-
          dla mnie jest rewelacyjne-bardzo europejskie-no i te kluby, szkoda tylko , ze
          do 2 w nocy.Niestety musze sie zadowolic zobaczeniem Bostonu dopiero za jakies
          kilka miesiecy...Pozdrawiam!
          • Gość: krzychoo Re: Boston turystycznie w 2 dni IP: *.ne.client2.attbi.com 10.10.04, 02:30
            jeszcze zapomnieliscie o akwarium-ciekawe rzeczy tam pokazuja....a tak, to jak
            przedmowcy powiedzieli.....warto looknac na muzea....no i nie zapomnij zapasc
            do polskiej dzielnicy, kupic kielbase;)
            pozdro!
          • flipflap Re: Boston turystycznie w 2 dni 10.10.04, 04:51
            A jak jest na Nantucket. Chciałem wziąć rodzinę i pojechać do Boston,
            Nantucket i gdzieś wyżej (Maine) na dobrego Lobstera. Czy ktoś zna jakieś
            fajne miejsca?
            Dzięki
            • Gość: krzychoo Re: Boston turystycznie w 2 dni IP: *.ne.client2.attbi.com 11.10.04, 00:09
              na lobstera????to po drodze wpadnij do portsmouth lub kittery, tam maja
              dobre....;)pozdro!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka