Dodaj do ulubionych

Equal Opprtunity Affirmative Action co to znaczy??

IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.05, 13:48
Bardzo proszę żeby ktoś mi w tym pomógł. Staram sie o prace i właśnie
dostałam odpowiedź zebym jeszcze znalazła ten formularz i go wypełniła. Tylko
ja nie wiem co to jest i gdzie tego szukać!!
Bardzo proszę o pomoc!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: 2w Re: Equal Opprtunity Affirmative Action co to zna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.05, 14:20
      Formularz to oni powinni ci dac ...kazdya firma powinna miec swoje ...
      ensure that applicants and employees are treated in a non-discriminatory manner
      in compliance with established laws, regulations and executive orders. The
      agency must promote a culturally diverse workforce, a work environment which
      allows all employees equal opportunity to achieve their full potential, and to
      incorporate Equal Employment Opportunity (EEO) principles into the mission and
      value systems.

It is also agency policy that all entities work together to attain, for all
      employees, a viable and diverse work environment free from discrimination. To
      ensure compliance, the agency collects, prepares, and safeguards statistics
      concerning race, national origin, sex and data on individuals with
      disabilities. In addition, the agency periodically evaluates its EEO Program
      activities.

• Gość: dw Re: Equal Opprtunity Affirmative Action co to zna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.05, 14:24
        tutaj masz przzyklad ..
        www.washington.edu/admin/eoo/aainfo_1497.pdf
        • Gość: ania Re: Equal Opprtunity Affirmative Action co to zna IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.05, 14:40
          No wlasnie a oni mitego formularzu nie dali. Napisali: ...plese find an
          Equal...Itd.
          Jak myślicie czy mogę ich zapytać w emailu gdzie moge znaleźć taki formularz?
          Czy skorzystać z innego? a propo To jest University at Buffalo, The State
          University of New York.
          pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
        • Gość: ania Re: Equal Opprtunity Affirmative Action co to zna IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.05, 14:44
          I jescze jedno , nie moge otworzyć tej strony podanej przez ciebie :)
      • Gość: smallbench Re: Equal Opprtunity Affirmative Action co to zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:40
        sie nawklejałaś
    • Gość: ania Re: Equal Opprtunity Affirmative Action co to zna IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.05, 14:56
      Znalazłąm cos
      taaffirmativeaction.buffalo.edu/forms/SelfID_Applicants.pdfkiego;
      zerkinij prosze i powedz czy to oto chodzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka