Gość: ja IP: 217.153.6.* 12.03.05, 15:47 Czy ktoś może cokolwiek powiedzieć o tej miejscowości. Jeżeli ktoś tam był lub cokolwiek słyszał będę wdzięczna za wszelkie spostrzeżenia. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usuwanie.azbestu La Belle, Florida. 12.03.05, 18:59 Slyszalem, ze mozna znalezc info wpisujac La Belle - Florida do google.com. Sprawdz i daj znac czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: La Belle, Florida. IP: 217.153.6.* 13.03.05, 15:25 usuwanie.azbestu napisała: > Slyszalem, ze mozna znalezc info wpisujac La Belle - Florida > do google.com. Sprawdz i daj znac czy to prawda. na pewno można, ciekawe od kogo to usłyszałaś. jednak bardziej zależy mi na spostrzeżeniach osobistych niż na informacjach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: La Belle, Florida. IP: 217.153.6.* 13.03.05, 15:32 > na pewno można, ciekawe od kogo to usłyszałaś. chyba raczej usłyszałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apostolis Re: La Belle, Florida. IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 14.03.05, 02:44 Farmy, farmy, farmy.... na pustkowiu. Zero atrakcji, daleko wszedzie, niebezpieczna droga. Przejezdzalem tamtedy wiele razy. Nic ciekawego do zapamietania. Uciekniesz z tamtad po kilku dniach. Mniej w rezerwie ciekawsze miejsce na zachodnim lub wschodnim wybrzezu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obs Re: La Belle, Florida. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:01 Jak dobrze pójdzie to będę tam za miesiąc na krótkich wakacjach. Nie mam pojęcia co tam jest ciekawego, chyba nic? Odpowiedz Link Zgłoś