bozena73 29.09.05, 20:06 A ja myslalam ze jezeli chce kupic Bartka buty to albo musze zamowic z Polski albo ze sklepu na Greenpoincie..a tu wlasnie natknelam sie na ich strone w USA.. www.bartekusa.com/facts.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marthas Re: Bartka buty w Stanach!! 29.09.05, 21:58 Czytalam bardzo dobre opinie na temat tych butow, zreszta Ola miala takie w Polsce (przed przyjazdem tutaj), ale to to proponuja online dla mojej 4 letniej pannicy nie wyglada ciekawie... a ceny... hmm chyba jednak zostane przy zakupach w lokalnych sklepach ;-) Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
azjawusa Re: Bartka buty w Stanach!! 30.09.05, 16:23 a ja myslalam ze buty Sketchers albo Nike czy Adidas sa drogie! Okazuje sie ze nasze rodzime buciki dopiero potrafia "zaimponowac"cena!!!! Gdybym ja decydowala sie na te buciki to wolalabym kupic je wPolsce przy najblizszym pobycie albo przez rodzine czy znajomych.Napewno wyszloby taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Bartka buty w Stanach!! 29.09.05, 23:58 Ale ceny sa powalajace:-( W Chicago o ile sie nie myle, mozna je kupic za 30$. I taniej i wygodniej, bo na miejscu mozna przymierzyc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
muza999 a gdzie w Chicago? 30.09.05, 16:50 a gdzie w Chicago jest sklep z butami Bartka? w prawdzie do Chicago mam daleko ale bywam Bartka kupowanego w Polsce bardzo sobie chwale przede wszystkim za mieka skore, sztywna piete, szerokie w palcach i ladne, przynajmniej te co w Polsce wybralam te na stronie www sa faktycznie przesadzone m. Odpowiedz Link Zgłoś
kotorybka Re: Bartka buty w Stanach!! 30.09.05, 02:40 Fajne buciki, no ale $62 za parę butków dla niemowlaka - plus przesyłka?? Szkoda... ******* Wrześniowy Matti Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Bartka buty w Stanach!! 30.09.05, 03:33 Moze w rzeczywistosci prezentuja sie lepiej ale na zdjeciach wygladaja paskudnie (taki "pejlesowski" design, tylko Barbie brakuje). To nie jedyna strona na ktorej mozna je kupic w USA: www.kingaroos.com/index.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: Bartka buty w Stanach!! 30.09.05, 19:07 W Polsce najnowsze modele sa rowniez drogie ok. 260 zl. To jak dla mnie 100 CDN - sporo. Ja kupuje modele zeszloroczne za ok 80-100 zl. a i tak tutaj mnie baby zaczepiaja skad mam takie fajne buciki. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Bartka buty w Stanach!! 02.10.05, 07:09 edytkus napisała: > Moze w rzeczywistosci prezentuja sie lepiej ale na zdjeciach wygladaja paskudni > e (taki "pejlesowski" > design, tylko Barbie brakuje). To nie jedyna strona na ktorej mozna je kupic w > USA: > www.kingaroos.com/index.cfma tak sobie poprzegladalam kapcie na stronie ktora podalam i nie podoba mi sie oferta. A dlaczego? Kiedys moje dziecko dostalo z Polski kapcie Befado, nie byly brzydkie ale i nie jakies super odlotowe, raczej przecietne zarowno z wygladu jak i jakosci, zakladalam je malej wczesna jesienia jako zwykle buty a nie kapcie - byly za ciezkie i zbyt sztywne do chodzenia po domu gdzie stopa przeciez ma odpoczywac. A wlasnie tego typu kapcie widze na tej stronie. Druga sprawa to porownanie np. tych dwoch modeli: www.kingaroos.com/index.cfm/fuseaction/items.main/parentcat/383/subcatid/10412/id/160901 www.kingaroos.com/index.cfm/fuseaction/items.main/parentcat/383/subcatid/10412/id/161162 Obydwa fasony maja ten sam emblemat ale wg sprzedwacy sa produkowane przez dwie rozne firmy: Barbar i Bopy?! Sprzedawca podaje Barbar a na kapciach widnieje Babar :O Odpowiedz Link Zgłoś
jolkapolka1 Re: Bartka buty w Stanach!! 01.10.05, 18:51 faktycznie, $110 za buty dla 3 latka, troche mnie powalilo, bo w Nordstroom kupi sie dwie pary:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Bartka buty w Stanach!! 03.10.05, 00:44 ceny sa powalajace $42 za kapcie???????....... dziewczyny ja kupuje Susce ( i nam tez juz kilka par kupilam) buty na stronie zappos.com o ma takie www.zappos.com/n/p/product_id/7207991.html sa sliczne- zuza je uwielbia, wygodne, oddac/wymienic mozna bez problemu i za darmo, ceny majaa dobre i wybor ogromny. juz powoli z nich wyrasta wiec bede szukala czegos na jesien. w PL niby sa fajne buty ale te naprawde ladne sa pieronsko drogie, wybor byl byle jaki bo letnie juz sie konczyly a jesiennychjeszcze nie bylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Bartka buty w Stanach!! 03.10.05, 01:00 a tak btw, szukam dla Suski kombinezonu na zime to co znalazlam do tej pory nie podobalo mi sie no oprocz jednego w sklepie na east village - sliczny pomaranczowy ( byl i ciemny khaki), ze sciagaczami z boku, nie cukierkowy, nie jak bomba a przypominajacy kombinezon narciarski ale kosztowal.... $170. rok temu zaplacilam $100 i wydawalo mi sie to okropna cena, wstydzilam sie przyznac choc kombinezon naprawde byl super, wszyscy go lubili lacznie z moim mezem. moze macie pomysl gdzie znajde cos fajnego, nie rozowego z kokardkami, nie w 15 kolorach... bede wdzieczna za rady. pozdr anka Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Bartka buty w Stanach!! 03.10.05, 04:03 Ja w zeszlym roku sie poddalam i kupilam w koncu pierwszy lepszy jaki wpadl mi w oko, czyli w Sears. Szukalam dwa m-ce, jedyny ktory mi sie podobal byl niebieski w Gymboree ale material jakis taki przemakalny sie wydawal, drugi kombinezon byl o wiele lepszy ale za bardzo chlopiecy. Ten z sears za ok. $30 okazal sie jednak cieply i wygodny (w tym roku sa juz brzydsze i z gorszego materialu), ale padalo chyba tylko dwa razy. W tym roku postanowilam kupic spodnie oddzielnie bo niewiadomo czy sie przydadza, w koncu u nas snieg pada rzadko a jak juz spadnie to i tak z domu nie mozna sie ruszyc bo chodnikow i parkow nikt nie odsnieza. Wlasnie dzisiaj kupilam malej kurtke w Benetton, jest rozowa ale jednolita i nie przeslodzona. W mall widzialam rozowo -czarne sniegowce wiec jesli beda za m-ac to spodni poszukam czarnych. Butow zimowych jeszcze kupowac nie chce (dzisiaj dopiero zaopatrzylam mala w pantofle jesienne) bo nie wiadomo czy stopa nagle nie urosnie. Jednak najwiekszy problem dla mnie w zeszlym roku stanowily nieprzemakalne rekawice na snieg, w koncu nie znalazlam malych rozmiarow i musialam nosic dwie pary na zmiane. Gdzie kupujecie kapcie? Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Bartka buty w Stanach!! 03.10.05, 04:08 Kombinezony widzialam juz w Children's Place i Carter's, ale nie przygladalam sie. W BabyGap jeszcze nie widzialam ale rok czy dwa lata temu mieli bardzo fajny fason, jednolity w roznych kolorach. Oni maja kurtki zimowe ktore niby sa cienkie ale jednak bardzo cieple, z takiego dziwnego materialu ktory nie przemaka pomimo ze nie jest ortalionem ;)) Moze w tym roku tez beda miec cos takiego w ofercie. Acha, duzy wybor okryc zimowych zawsze ma Lord & Taylor. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Zobaczcie na LLBean.com n/t 05.10.05, 04:34 Dzieki Jaga, Aniutek raczej nic tam nie znjadzie bo nie maja malych rozmiarow ale ja ju wypatrzylam spodnie dla Alexandry :) Chyba wroce do mall po sniegowce zanim bedzie za pozno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Bartka buty w Stanach!! 04.10.05, 23:26 childrens place jakos srednio lubie,bede polowala w gapie noi wybiore sie do sklepiku na greenpoincie, panie miewa tam sliczne ciuchy. dzieki edyta :) Odpowiedz Link Zgłoś