Gość: kasia IP: *.itpp.pl 30.10.05, 13:09 chcę wynająć od 1.12.05 apartament z jedną lub dwoma sypialniami,albo basement w Nowym Jorku,najchętniej Long Island.Czy ktoś zna może jakąś agencję,bo chcę się tym zająć już w Polsce . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jursad Re: wynajęcie małego apartamentu 31.10.05, 09:25 Radzę zajrzeć tu: newyork.craigslist.org/sub/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wynajęcie małego apartamentu IP: *.itpp.pl 03.11.05, 01:58 dzięki wielkie Bazarynko,bardzo mi pomogłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: wynajęcie małego apartamentu IP: *.dyn.optonline.net 04.11.05, 05:52 Dlaczego Long Island, przeciez to wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wynajęcie małego apartamentu IP: *.itpp.pl 04.11.05, 08:50 Ale jest spokojnie i znam już to miejsce.A Ty gdzie byś proponował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: wynajęcie małego apartamentu IP: *.dyn.optonline.net 05.11.05, 07:17 czesc ja mieszkam na LI i jest wporzadku, cicho, spokojnie w przeciwienstwie do Greenpointu jest gdzie zaparkowac. ze znalezieniem mieszkania bedac w polsce bedziesz miala problemy, najlepsze i najswiezsze oferty wisza w polskich sklepach, wtedy bierzesz tel, ogladasz i decydujesz. Nie masz tu zadnych znajomych, rodziny itp???? Gdzie chcialabys mieszkac??? nie wiem tez co chcesz robic?? Jesli praca z zamieszkaniem u jakichs bogaczy to znam dobra agencje. Wtedy o mieszkanie nie musisz sie martwic. Narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wynajęcie małego apartamentu IP: *.itpp.pl 05.11.05, 14:23 Praca u kogoś mnie nie interesuje,mam tam własną firmę i muszę jechać,żeby załatwić wizę L1. Odpowiedz Link Zgłoś