Dodaj do ulubionych

szukam osób rozczarowanych systemem wizowym

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:25
Potrzebuję informacji od osób, które nie otrzymały wizy do USA, zostały
zawrócone na lotnisku w USA i musiły wrócić do Polski nie stawiając nawet
stopy na ziemi amerykańskiej lub tych, którzy dostali wizę, ale po
przyjeździe do stanów okazało się, że wcale nie jest tam tak różowo jakby się
wydawało. Bardzo proszę o odzew, chodzi mi o relację osób rozczarowanych
systemem przydzielania wiz, traktowaniem polakow w USA lub w ambasadach
amerykańskich. Informacje te potrzebne są mi do referatu z WOS-u. mój e-mail:
knt_crew@wp.pl , numer gadu-gadu: 8051534 . Bardzo proszę o kontakt!
Obserwuj wątek
    • legendarny_ertes Re: szukam osób rozczarowanych systemem wizowym 15.11.05, 18:37
      A co? Napiszesz list ze skarga do Radia Maryja?
      Tatus Rydzio rzuci klatwe na USA?
      • burakiprlu w usa wszystkich traktuje sie jednakowo 19.11.05, 09:25
        w usa nie dyskryminuje sie ludzi, chyba ze jestes pijanym idiota z polski, wtedy
        nastepuje wyjatek od reguly i twoja niekumata smierdzaca morde odsyla sie do
        kraju piasta.
    • jot-23 Re: szukam osób rozczarowanych systemem wizowym 15.11.05, 18:58
      Gość portalu: antyamerican napisał(a):

> Potrzebuję informacji od osób, które nie otrzymały wizy do USA, zostały
      > zawrócone na lotnisku w USA i musiły wrócić do Polski nie stawiając nawet
      > stopy na ziemi amerykańskiej lub tych, którzy dostali wizę, ale po
      > przyjeździe do stanów okazało się, że wcale nie jest tam tak różowo jakby się
      > wydawało. Bardzo proszę o odzew, chodzi mi o relację osób rozczarowanych
      > systemem przydzielania wiz, traktowaniem polakow w USA lub w ambasadach
      > amerykańskich. Informacje te potrzebne są mi do referatu z WOS-u. mój e-mail:
      > knt_crew@wp.pl , numer gadu-gadu: 8051534 . Bardzo proszę o kontakt!

antyamerykanin z ksywka "crew" lol... eh ty baranie
    • nutkraker im mniej wiz tym mniej rozczarowania... 15.11.05, 19:53
      a pisanie tzw "referatow" to naprawde dobra metoda leczenia sie dla frustratow,
      klamcow, oszustow i innych podobnych metow spolecznych przylapanych na goracym
      uczynku w ambasadzie lub na lotnisku

• vulgar2 Jeczenie referenta. 15.11.05, 20:00
        Ty, narzekajacy doopku,
        zacznij szacunek od siebie. Skoro piszesz USA z duzej litery
        pisz tak samo Polakow. Marniutki bedzie twoj, qrwa, referat.
        • Gość: JJ Re IP: *.hsd1.ga.comcast.net 15.11.05, 22:36
          referat o traktowniu ludzi... :| - jesli ciagle sa dzikie tlumy chetnych przed
          Ambasada na Pieknej w Wawie to dlaczego niby jankesi mieli bys sie inaczej
          ustosunkowywac? Normalne prawo rynku - duzy popyt (za duzy) mala podaz. Do tego
          dolicz kupe drobnych cfaniaczkow, kretaczy i efekt sam sie klaruje. A myslisz,
          ze dlaczego inne nacje dostaja bez problemow wizy turystyczne i nie sa
          zawracani na lotnisku?
          • Gość: ?? pewnie masz na myśli Anglików? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:43
            tych co nawet wiz nie muszą/musieli mieć? A na 'czarno' pracowali nagminnie?
            • Gość: JJ Re: pewnie masz na myśli Anglików? IP: *.hsd1.ga.comcast.net 16.11.05, 17:01
              fakt, angoli duzo pracuje w Stanach, czy na czarno - tego nie wiem - ale maja
              jedna wazna przewage nad przecietnym polskim cfaniaczkiem, znaja jezyk i
              przepisy i wiedza co zrobic by nie przeginac czego o naszych ziomkach nie mozna
              powiedziec. Poprzegladaj to forum, gdzie co chwila ktos wali gafe, albo sie
              budzi z reka w nocniku jak jwst juz po jablkach. PRZEBYWALAM NIELEGALNIE W
              STANACH 3 LATA A TERAZ WYGRALAM ZIELONA KARTE. ZROBILEM DUZY DLUG NA KARTACH
              KREDYTOWYCH BO KUPOWALEM JAK SZALONY, etc etc etc
              • Gość: ho ho ho jesteś tak ciemny jak przeciętny amerykanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:27
                'angole' pracują na czarno - ale są lepsi bo to 'biali', mówią po 'angielsku'
                (choć przeciętny amerykanin rozumie z tego tyle co z mowy polaka), znają
                przepisy - jakie drogowe?

Nie ma różnicy pomiędzy nielegalną pracą anglika czy polaka - tyle że jednego
                tacy jak ty gonią a do innych wzdychają... cóż ma to coś wspólnego zapewne z
                poczuciem niedowartościowania

ale to nie mój problem tylko głupich amerykanów i cwaniaczków polaczków jak ty
                • Gość: JJ Re: jesteś tak ciemny jak przeciętny amerykanin IP: *.hsd1.ga.comcast.net 17.11.05, 23:14
                  czeresniak jestes i tyle, sam masz prblemy z niedowartosciowaniem, nawet nie
                  potrafisz ukryc nienawisci do stanow - ciekawe jaka jest geneza? Jesli chodzi o
                  edukacje jezykowa, chyba sam nie wiesz co gadasz - Amerykanie nie rozumieja
                  anglikow??? :| To Dobre. To chyba temat na osobny watek. A moze na osobne
                  wypracowanie. Skad ty takie pomysly czerpiesz? Wiecej trawy = wiecej takich
                  pomyslow! Powodzenia na wosie i w zyciu.
                  • Gość: he he jestes ciemny i błądzisz - ale trudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:20
                    widać poziom twojego angielskiego i zdolnośc rozróżniania akcentów jest na
                    poziomie przeciętnego imigranta polskiego w usa

ograniczenie umysłowe lub tymczasowe zaćmienie nie pozwala ci zrozumieć bardzo
                    prostych mechanizmów

ale mnie to specjalnie nie dziwi
                    • Gość: JJ Re: jestes ciemny i błądzisz - ale trudno IP: *.hsd1.ga.comcast.net 18.11.05, 20:11
                      "'angole' pracują na czarno - ale są lepsi bo to 'biali', mówią po 'angielsku'
                      (choć przeciętny amerykanin rozumie z tego tyle co z mowy polaka), "

ciekawe ilu spotkales tych na czarno - pewnie mnogo u siebie w sadzie! tyle, ze
                      to ruscy. (pewnie nie zauwazyles) gadasz synku jak marzyciel, do tego
                      nawiedzony. Amerykanie nie kumajacy Brytyjczykow? Pewnie ci w filmach to tak
                      dla wygladu sa obsadzani bo kwestie dialogow nie sa przeciez istotne. Nie do
                      zrozumienia sa chyba tylko dla ciebie. Ciekawe czy masz wogole swiadomosc jaki
                      procent ludzi pracuje w branzy rozrywkowej w Stanach - z tego co tu medzisz to
                      nie masz nawet bladego! Wracaj do rwania jablek, bo brzmisz nie jak czeresniak
                      ale jak burak to z pod Grojca.
                      • Gość: burak z pod Grojca Re: jestes ciemny i błądzisz - ale trudno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:17
                        prosze mnie nie obrazac
                        • Gość: JJ Re: jestes ciemny i błądzisz - ale trudno IP: *.hsd1.ga.comcast.net 18.11.05, 20:33
                          sorry buraku
                        • Gość: ~ Re: jestes ciemny i błądzisz - ale trudno IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 18.11.05, 21:17
                          "Gość: burak z pod Grojca"

'Z pod' pisze sie razem i z literka "s" - SPOD!!! Ehhh, ci Polacy, Polacy...
              • Gość: ~ Re: pewnie masz na myśli Anglików? IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 18.11.05, 21:12
                "PRZEBYWALAM NIELEGALNIE W
                STANACH 3 LATA A TERAZ WYGRALAM ZIELONA KARTE. ZROBILEM DUZY DLUG NA KARTACH
                KREDYTOWYCH BO KUPOWALEM JAK SZALONY, etc etc etc "

Czy procz tego, w miedzyczasie zmienil(a,e)s plec?
                • Gość: JJ Re: pewnie masz na myśli Anglików? IP: *.hsd1.ga.comcast.net 18.11.05, 21:49
                  niby inteligent ale tylko wyrywkowo :| wiesz co to cytat? trzeba po za tym
                  czytac cale wypowiedzi a nie tylko wyrywki. Jak widac dla innych nie wazny jest
                  sens wypowiedzi tylko miejsce gdzie ma byc przecinek. pa tu masz linki, moze
                  zrozumiesz -
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=436&w=31083308&a=31083308
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=436&w=31409101&v=2&s=0
    • Gość: Alex Re: szukam osób rozczarowanych systemem wizowym IP: .171.* / 80.240.171.* 16.11.05, 19:33
      chcesz wysluchac tych przegrancow, udumac wlasna ballade i udac sie po wize.?
      Prawda jest taka , masz dobra praca zarobki w ok.3000-4000zl i nie musisz miec
      zaproszenia , wize dostaniesz .Dobrze by bylo jak swoich turytstycznych wojazy
      nie zaczynal bys od Usa ale np od Meksyku,Brazyli
    • mcov iidz pod ambasade, kilkoro spotkasz n/t 17.11.05, 04:30

• Gość: Genosse_Sztetke macie go k*rwa nastepny gliniak IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.11.05, 03:07
        chce prace dyplomowa pisac o Hameryce.
        • w357 WSI likwdują..... 18.11.05, 03:12
          • w357 Re: WSI likwidują..... 18.11.05, 03:16
            .....(nie zdążyłem napisać, jak już poszzzzło)

"WSI" likwidują, to jak zdobyć informacje?
            Internetowi "gadacze" też sa żródłem informacji(a o ile taniej dla rządu).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka