Dodaj do ulubionych

Sposob na niejadka

01.03.06, 06:21
serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3182710.html?as=1&ias=8 - posłowie nie rozumieli, o co
chodzi...
Obserwuj wątek
    • marthas Re: Sposob na niejadka 01.03.06, 15:33
      Zaczelam czytac, ale nie moglac dotrwac do konca.

Marta
      • edytais Re: Sposob na niejadka 01.03.06, 21:22
        Ja sie poplakalam... ale doczytalam.
        Najgorsze jest bicie niemowlaka! Nawet klaps w tym wieku nie jest wychowawczy,
        jesli tak mozna tego typu metody nawet nazwac.
        Szok, ze jest tyle tych dzieci.
        Nic dziwnego, ze mialam powazna rozmowe w szkole jak przyszlam z podbitymi
        oczami. Chyba mysleli, ze mnie tak rodzice zbili. A ja madra wymalowalam sie
        tuszami i pomadkami mamy. Te woda sie nie da zmyc, nawet mydlem nie bardzo,
        wiec ja sobie buzie pumeksem czyscilam. Po tym mialam czerwono przez tydzien.
        W szkole mysleli, ze lanie dostalam.... Bardzo sie wkurzalam na taka rozmowe,
        teraz wlasciwie to doceniam, ze ktos sie interesowal moimi siniakami.
        • aniutek Re: Sposob na niejadka 01.03.06, 23:45
          czytalam w weekend..... to cos niesamwoitego, ze ludzie niby OK , na poziomie, z wyksztalceniem tak
          sie moga pastwic nad wlasnymi dziecmi.... chyba zatluklabym gdybym zobaczyla cos takiego.
          kilkakrotnie wzywalam policje widzac jak "rodzice" sie zachowuja
          w Pl prawa nikt nie szanuje, kary sa smieszne.... nie rozumiem, dorosly czlwiek bije niemowle dziecko
          umiera a on jest oskarzony o pobicie ze skutkiem smiertelnym a nie o morderstwo!!!!! gdzie tu logika??
          \
          a gdzie sprawiedliwosc??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka