mama136 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 26.05.06, 05:58 Marus Jr. (musialo byc po tatusiu) 18 miesiecy Ja jestem z Tarnowa w Stanach 14 lat. Maz z Gdanska w Stanach 25 lat. Mieszkamy w miescie West Chicago od dwoch lat. Przedtem w dowtown bo bylo blizej pracy.... ale postanowione zostalo zanim dzidia przyjedzie na ten swiat ze czeba zmienic otoczenie na wiecej zielone pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
4me1 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 29.05.06, 04:08 Mama Dorota, mieszkam tu od 14 roku zycia. Obecnie w Seattle.Mamy 11 mies. coreczke Annike, maz tutejszy, japonskiego pochodzenia, cudowny ojciec. Wpisalam sie na forum dosyc dawno,ale z braku czasu glownie zagladalam,zeby poczytac. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy,D. Odpowiedz Link Zgłoś
agany Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 03.06.06, 23:53 Agnieszka mama Julki -3,4 latka i Jasia 2,2 latka.Maz Polak, w czerwcu 5 rocznica slubu. Od 6 lat w stanach, od poczatku mieszkamy w NY Greenpoint. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zanetaub Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 05.06.06, 18:25 mama-Zaneta, tata-Krzysiek synek-Daniel 9 lat corunia- Kasiunia 7 miesiecy (prawia ;) ) mieszkalismy w Asheville, NC przez 6 lat ( wciaz tesknie za gorami :( ) a obecnie w Charleston,SC od 5 lat pozdrawiam wszystkie Matki-Polki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaelusz Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 13.06.06, 00:06 Urodzilam 30 maja 2006 - Marianka Mieszkamy z mezem w Chicago w dzielnicy ukrainskiej Odpowiedz Link Zgłoś
notl Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 06.07.06, 20:56 Stella lat prawie 5 i Adam lat torszke ponad 2. Juz niedlugo Salinas,CA Jak narazie Niagara Region, Kanada. Poza Polska juz lat 7, maz 2 miesiace dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka83 I ja teraz sie moge dopisac 08.07.06, 18:35 Aaron urodzony 4 Lipca 2006:) Mieszkamy w Phoenix, Arizona Z (tym samym;) mezem juz od 2003 roku Wlasnie dochodze do siebie po cc i "nacieszam" sie dzidziusiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia271 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 12.07.06, 19:19 Dominik- urodzony 24 lutego 2006. To nasze pierwsze sloneczko. Ja mam na imie Gosia, maz Arek, od prawie 5 lat w Stanach, obecnie mieszkamy na przedmiesciach Chicago. Pozdrawiamy Wpisuje sie drugi raz, bo wczesniej wkleilam w zlym miejscu :( Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 17.07.06, 18:01 Alexandra - dzis konczy 2 miesiace :) - to jest nasze pierwsze dzieciatko :) Mieszkamy w North Carolina na obrzezach Charlotte. Mam na imie Agata, a moj maz Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymama Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 26.07.06, 00:44 Dziekuje za przyjecie na Forum. Mam na imie Lucja, moj maz jest Marcus, jest Amerykaninem. Mamy synka, ktory 1 wrzesnia skonczy 5 lat, ma na imie Edgar. W pazdzierniku urodze coreczke, bedzie miec na imie Nina. Mieszkamy na Cape Cod. Jestem w Stanach odkad poszlam do 9 klasy, w grudniu skoncze 40 lat :-) 10 rocznice slubu obchodzilismy 6 czerwca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy.25 Dopisujemy sie i my :-) 12.08.06, 02:10 Ja: Kaska, maz: Tomasz, dziecie: Julianna zwana Julinka-Kruszynka, urodzona 9-go lipca 2006 roku, miejsce zamieszkania: Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
techuby i my :) 29.11.06, 14:44 mamy przesliczna corenke Melanie Erika urodzila sie 26 lipca 2006 mieszkamy w Wilton, stan Connecticut Odpowiedz Link Zgłoś
agi100 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 17.08.06, 21:06 Witam Mieszkamy z mezem na Key West synek Z lutego 2005 Rzadko sie udzielam na forum ale bywam prawie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
mka16 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 22.08.06, 00:29 Mateuszek z 22 marca 2006 (czesciej uzielam sie na "marcowkach", ale tu tez zagladam. Maz tez Polak, obecnie mieszkamy w Salt Lake City (od lipca), wczesniej w Michigan Odpowiedz Link Zgłoś
alabart Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 01.09.06, 03:34 Czesc tu Ala Mam 3 miesieczna coreczke Matylde, maz Polak, mieszkamy w Libertyville wczesniej w Des Plaines i Schiller Park, wszystko w okolicach Chicago, w Stanach od 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
magdavo Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 01.10.06, 23:39 Hej,hej!Z pomoca mojej przyjaciolki odkrylam niniejsze forum i od razu lepiej sie poczulam ze swiadomoscia, ze nie znalazlam sie w sytuacji beznadziejnej na obczyznie, bo - sa tu tez inne mamy:)! Przyjechalam do US z moim mezem zaledwie 3 tyg.temu. Mieszkamy w Vermont,skad on pochodzi(gdzie sie tez poznalismy lata temu) i czekamy na naszego dzidziusia, ktory przyjdzie na swiat w lutym! Aczkolwiek juz sie mianujemy rodzicami i mowimy, ze jest nas trojka:) Bedzie mi przemilo dzielic sie mamusiowymi smutkami i radosciami i sluchac innych. Na dzien dobry pozadrawiam wszystkie bardzo cieplo,Mag. Odpowiedz Link Zgłoś
martartek Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 16.10.06, 03:35 Olivia, ur 5 grudnia 05 Mieszkamy w timonium od 5 lat, tzn ja i maz corcia dolaczyla 10 m-cy temu. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
anams11 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 22.10.06, 16:53 Synek Patryk - 13 miesiecy Mieszkamy na Long Island, NY Maz Polak ten sam od 3 lat Pozdrawiam wszystkie mamy Anna Odpowiedz Link Zgłoś
vickyxw Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 27.10.06, 03:25 Magda, mama 10 miesiecznego Dominika. Maz Polak, mieszkamy w Clifton NJ od 3 lat. Pozdrawiam wszystkie mamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 28.10.06, 03:56 czesc vicky, sasiadko tez mieszkam w clifton juz 3 lata i 8 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 03.11.06, 04:24 Witam wszystkie mamy!! Mam 13-miesiecznego synka Kamil-Vincent,Maz Wlodek ja Jola,mieszkamy w stanach 5-lat i jestesmy 5-lat po slubie.Jestem z Indiany,Indianapolis. Odpowiedz Link Zgłoś
a_dassuj Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 11.11.06, 16:25 Co prawda moja dzidzia-Emma bedzie znami za kilka dni.Caly czas cierpliwie czekam;-)MAm nadzieje ,ze wszystko pojdzie gladko.Mieszkamy w Madison Wi Odpowiedz Link Zgłoś
agajr Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 16.11.06, 09:24 Witam, jestem tu nowa (oficjalnie, bo do tej pory tylko podczytwalam) Agnieszka - mama dwojga: Kacper 3,5 roku, Weronika 2 miesiace maz Polak w Stanach ponad 3 lata, mieszkamy od niedawna w Bartlett Il, przedtem Streamwood i Mundelein, jestem z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
reninka72 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 29.11.06, 16:18 Dopisze sie i ja choc dziecie dopiero w drodze ;) Razem z mezem Amerykaninem (pochodzenia niemieckiego)oczekujemy naszej pierwszej coreczki w lutym 2007. Mieszkamy od 2005 roku w Chicago, wczesniej w Kalifornii. Odpowiedz Link Zgłoś
nalewka1 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 08.12.06, 02:05 Moj synek ma na imie Tristan urodzin sie na long Island 4 lutego 2005, za 2 miesiace skonczy 2 latka, a w marcu powita braciszka. Moj maz jest amerykaninem i jestemy 3 lata po slubie. Mieszkamy na LI. Pozdrawiam wszystkie mamy! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
nuna27 Witamy i my! 17.12.06, 21:05 Mama: Zanna Tata: Wojtek Dziecie: Victoria Isabela urodzona 12 lipca 2006 Mieszkamy w Riverside, IL (zachodnie przedmiescia Chicago), wczesniej w downtown Razem ze soba 5 lat, ja tu 5 lat, maz 16.. pozdrawiamy serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
foczka_1 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 02.01.07, 23:52 Mieszkamy w Houston od prawie 3 lat. Jesteśmy małżenstwem od 4. Nasz synek urodził się 11 lipca 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
onthelake Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 11.01.07, 03:39 Synek Jacob Chaim urodzony 4 pazdziernika 2006 roku Mieszkam w USA, w stanie Illinois od prawie pietnastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
deliadab Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 13.01.07, 02:30 Dzieci:4-letnie bliżniaki Filip i Oskar, mąż ciągle ten sam od 9 lat W stanach prawie dwa lata i tyle samo w Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
mmagdaa5 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 16.01.07, 18:56 Hejka! Mam na imie Magdalena. corka Natalia urodzona 4 marca 2006 Mieszkam z mezem w Orlando FL od 3 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
dagst Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 24.01.07, 00:57 Witam, Mam na imie Dagmara, mam synka ktory ma prawie dwa latka urodzony 18 lutego 2005 w Nowym Jorku, na imie Maksym. W USA razem z mezem od tygodnia.:) Chociaz to juz nasz 7 wspolna "wizyta" w tym kraju. Caly czas w N.Y. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
mkmchicago Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 26.02.07, 03:14 Halo, halo tu 31 letnia mama z okolic Chicago (przepiekne miasteczko Evanston) 5-miesieczna coreczka Kaci, maz Amerykanin. Malgosia Odpowiedz Link Zgłoś
basienkas Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 24.05.07, 16:03 Czesc Jestem Basia z NY, Westchester. Moj synek Aleksei(Alek) urodzil sie w pazdzirniku 2005. jestem tez zalozycielka grupy polskojezycznych mam: polish.meetup.com/119/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga.gibson Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 13.06.07, 17:29 Mieszkamy na Long Island...moja corcia Greta Krystyna skonczyla 7 miesiecy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna4f Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 21.06.07, 21:38 Jestem juz w Stanach 4 lata. 3 lata temu wyszlam za maz. Moj maz to Allen pochodzi z Inii. 6 m-cy temu urodzil sie nam uroczy synus Olus !!! Mieszkamy w North Brunswick, New Jersey. Jesli ktos z Was mieszka w tych okolicach zapraszam do kores[pondencji - moj e-mail to: czarneckajoanna@poczta.onet.pl !!! Odpowiedz Link Zgłoś
karla007 Re: Dzieci Forumowe- mamy wpisujcie! 30.06.07, 21:38 Hej, Zdaje sie, ze ja mieszkam nie tak daleko od North Brunswicku - w Piscataway, na granicy z New Brunswickiem. Na razie mieszkam tylko z mezem i strasznie upartym jamnikiem, ale juz od wrzesnia dolaczy dzidzia...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś