ru4d2 26.05.06, 04:11 29-ego w knitting factory na dole manhattanu. wiecej info na stronie klubu. kto wie, co to za kapela, ten wie. dodam tylko, ze to obecnie polska jedyna prawdziwa chluba exportowa, a nie jakies diskopolowe smiecie. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Vader 26.05.06, 14:25 Rany. Byly chlopak mojej siostry gra w Vaderze, jaka szkoda, ze jestem tak daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Vader 26.05.06, 22:51 To fakt Vader zapierdziela z koncertami po calym swiecie to samo Behemoth (taka sama muza) Ale jest juz kolejny zespol polski znany i zapraszany na koncerty po swiecie "Kapela ze wsi Warszawa" Inna muza i do tego rewelacyjna, byli tydzien temu w Chicago, zagrali swietny koncert... dobra sala, zero wolnych biletow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: Vader 26.05.06, 23:08 zeby bylo smiesznie kapele ze wsi warszawa (btw. swietna rzecz, choc podobno juz powstalo w polsce kilka kapel grajacych podobny folk) mozna kupic w tower albo virgin records. to samo z behemothem, vaderem i lux occulta, a sprobuj kupic plyte ktoregos z napuszonych zdobywcow polskich fryderykow. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Vader 27.05.06, 00:08 masz racje i to jest niezla jazda :) Ja widzialem Vadera w malych sklepach tez , widzialem tez. DVD z polskimi gotyckimi zespolami Za to rozpierdzielil mnie widok dzialu plytowego w najblizszym BestBuy cale polki z polskimi plytami CD i DVD, opisy w jezyku polskim, polscy sprzedawcy :))) A plyty nie tylko z polskimi wykonawcami a tez cala smietanka lat osiemdziesiatych nieznana w stanach, Sandra, CC Catch itp...Tylko ceny za plyty niewyjsciowe :( Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: Vader 27.05.06, 08:01 > A plyty nie tylko z polskimi wykonawcami a tez cala smietanka > lat osiemdziesiatych nieznana w stanach, Sandra, CC Catch itp...Tylko ceny za > plyty niewyjsciowe :( no wiesz. ale to jest muza wylacznie dla hardcorowej elity, a takie rzeczy nie sa tanie. nawet nie powinny. lepiej niech beda drogie i stoja na polkach. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś