claudia207 27.07.06, 18:30 Pojawila sie kopia forum. Moze trzeba by to zglosic do adminow i zaprosic forumki tutaj? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40793 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olensia Re: kopia forum 27.07.06, 22:40 Rychlo w czas... Forum powstalo i ja je zalozylam a z tego powodu bo duzo dziewczyn mialo pytania dotyczace porodu w USA itp. a o przyjecie do tego forum dlugo sie prosilysmy i w koncu zalozylysmy inne, a poza tym troche sie rozejrzyj i zobacz ze jestesmy obecni na dwoch forach... Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: kopia forum 28.07.06, 00:24 Skoro wiele z Was jest na obu forach, po co drugie identyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
bety11 Re: kopia forum 28.07.06, 01:39 na tym drugim mozna szybciej otrzymac odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: kopia forum 28.07.06, 03:00 przeczytaj jeszcze raz to co napisalam na gorze jesli chcesz wiedziec po co jest tamto forum... albo napisze Ci jeszcze raz: po to, bo dlugo czekalysmy na wpisanie nas do tego forum a chcialysmy sobie pogadac i nie maialysy gdzie!!! A co Ci przeszkadza ze tamto forum istnieje?????? NIe musisz tam zagladac... Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: kopia forum 28.07.06, 04:20 Osobiscie ani mnie ziebi ani grzeje istnienie identycznych forow. Dziwi mnie tylko, ze zamiast jednego preznie dzialajacego forum, dochodzi do rozdrobnienia. Jesli jedyna roznica polega na dostepnosci do forum, to trzeba bylo rozpoczac dyzkusje o otwarciu tego forum i moze daloby sie adminke przekonac zwlaszcza, gdyby ktos zglosilby sie z pomoca w administracji. Informacje o drugim forum podalam tutaj jako ciekawostke. Poza tym czytalam kiedys, ze dublowanie tematyki forow jest niezgodne z netykieta. PS Dlaczego moj post potraktowalas jako osobista zaczepke i obraze? Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: kopia forum 28.07.06, 20:47 Przepraszam ze tak odebralam Twoj post ale myslalam ze napisalas to zlosliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: kopia forum 28.07.06, 03:02 zgadzam sie z bety11 tam szybciej mozna dostac odpowiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś
bety11 Re: kopia forum 28.07.06, 16:58 Dodam jeszcze ze lubie tamto forum poniewaz dziewczyny sa mile i nie ma czepialskich Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: kopia forum 28.07.06, 17:11 bety11 napisała: > Dodam jeszcze ze lubie tamto forum poniewaz dziewczyny sa mile i nie ma > czepialskich ale tu sa eksperci ;) Bozena, wyglada na to ze pora "otworzyc" forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: kopia forum 28.07.06, 17:14 edytkus napisała: > Bozena, wyglada na to ze pora "otworzyc" forum :) szczerze mowiac gdyby nie to ze zostalam wpisana na liste automatycznie nie zawracalabym sobie glowy wpisywaniem sie Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: kopia forum 28.07.06, 17:17 No ale nie pamietasz juz jak te wlasnie forum bylo zasypywane idiotycznymi wpisami od niejakiego waldka? Dlatego zmuszona bylam zamknac te forum.. Jezeli chcecie abym otworzyla to nie ma sprawy..ja po prostu chcialam stworzyc przyjazne profesjonalne forum na poziomie ..aby pomagalo nam wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: kopia forum 29.07.06, 01:44 pamietam ze cos bylo ale nie pamietam dokladnie co, proponuje forum tymczasowo otworzyc a jak beda glupie wpisy nie bedziemy ich czytac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: kopia forum 30.07.06, 21:34 Ja rowniez jestem za otworzeniem forum na probe. Odpowiedz Link Zgłoś