Gość: sleeper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:10 Jestem posiadaczem starego (granatowego) paszportu (ważny do 2010). Wybieram się do Stanów w przyszłym roku. Czy mój dokument nie stanowi problemu? Czy powinienem go wymienić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brtlmj Re: Stary paszport 28.10.06, 06:08 > Jestem posiadaczem starego (granatowego) paszportu (ważny do 2010). Wybieram si > ę do Stanów w przyszłym roku. Czy mój dokument nie stanowi problemu? Czy powini > enem go wymienić? Paszport musi byc wazny przez co najmniej szesc miesiecy. Nie pamietam tylko czy od momentu wjazdu do Stanow, czy od momentu planowanego wyjazdu :-) Tak wiec, zakladajac ze dokument nie jest zniszczony, mozesz jechac. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: Stary paszport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:13 jezeli w paszporcie masz wize uprawniajaca do lotu do USA to nie ma zadnego problemu. najlepiej aby paszport byl wazy rok od momentu wylotu do USA (zakladam pol roku na pobyt - tak maxymalnie moga wbic pozwolenie, i pol roku dodatkowej waznosci) A ze masz paszport do 2010 i aktualna wize to wal smialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sleeper Re: Stary paszport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:40 Chodzi o to, że dopiero będę ubiegał się o wizę J 1 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: Stary paszport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:49 Wiec to nie jest zaden problem. Paszport wazny o wiele dluzej niz wrocisz i to sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś