14.12.06, 01:36
Napisz mi kochana, w ktorym tygodniu mialas robione USG, po ktorym
dowiedzialas sie ze bedziesz miala bliznieta. Ja coprawda jestem juz po
pierwszym USG i jest podobno jedna dzidzia, ale snia mi sie dwie i tak
ogolnie mam jakies wizje :)) No i napisz jak sie czujesz
Kami
Obserwuj wątek
    • hannamay Re: hannamay 14.12.06, 03:35
      witaj --

usg dopochwowe mialam robione w 11 tyg ciazy. wiesz, wydaje mi sie ze jesli
      mialas usg i lekarz stwierdzil jedna dzidzie to tak juz pewno bedzie, nie mozna
      przeoczyc drugiego brzdaca bo i ulozenie na to wskazuje i po prostu to widac.
      czasami w druga strone sie dzieje ze wczesne usg wskazuje na dwa zarodku a
      pozniej zdarza sie ze obuiera na poczatkowy etapie jeden i zostaje wchloniety
      przez organizm matki ale to zazwyczaj do 5-7 tyg ciazy sie dzieje.oja sasiadka
      miala invitro i 3 zarodki rozwijajace sie a urodzila dwojke slicznych
      dzieciakow.

czuje sie ostatnio dosc dobrze, jak mam noc przespana i malo stresu to jest
      dobrze.ostatnio Ola chorowala sporo wiec i noce byly zarwane i duzo nie to
      nerwow kosztowalo wiec i ja czula sie paskudnie. od 4 dni nei karmie juz corki
      wiec i sil jak gdyby wiecej. oby tak dalej!

zycze ci aby sie twoja wizja sie spelnila i oby dwa serduszka p;ojawily sie jak
      nei teraz to w p[rzyszlosci :)

powodzenia!
    • happy_woman Re: hannamay 16.12.06, 01:41
      Teraz jest super z calym tym postepem medycznym. Moja mama nie wiedziala az do
      porodu ze bedzie miala blizniaki.Lekarz sluchal "trabka" i akurat bicia mojego
      serca i serca mojej siostry sie nakladaly wiec utrzymywal ze to jedno dziecko.
      Pozdrawiam i zycze zdrowka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka