Dodaj do ulubionych

USA /MEKSY wypozyczonym samochodem

17.04.07, 12:21
Czesc,

we wrzesniu wybieram sie na dluga podroz po USA - chce przy okazji zahaczyc o
polnocny Meksyk czy to prawda, ze nie uda mi sie tego zrobic wypozyczonym
samochodem? Czy ktos z Was moglby mi cos doradzic w tej sprawie??? Z gory
dziekuje.
Obserwuj wątek
    • kreola4 Forum Mexico. 17.04.07, 15:02
      TAm zapytaj.
    • larysa21 Re: USA /MEKSY wypozyczonym samochodem 18.04.07, 18:27
      Tak, zgadza sie. Ja bylam w S. Diego i nie moglismy pojechac do Meksyku
      wynajetym samochodem.
      • Gość: bruner Re: USA /MEKSY wypozyczonym samochodem IP: *.att.com 18.04.07, 23:46
        wypozycz w Meksyku.
    • Gość: -93i 0w94-0e8shj Re: USA /MEKSY wypozyczonym samochodem IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 19.04.07, 02:21
      Ty sobie wybij z glowy jazde wypozyczonym w Stanach samochodem do Meksyku!

Trzeba miec specjalna polise ubezpieczeniowa ktora pokrywa Meksyk, a taka jest
      droga i trudno ja dostac (ze wzgledu na kradzieze samochodow i rozboj w
      Meksyku, oraz skorumpowany system prawny tam).
      Jak juz sie napierasz na wyjazd do Meksyku, to wypozycz sobie samochod od nich
      i potem zacznij sie modlic zeby Cie nie obrabowano i "za kare" nie wpakowano do
      ichniego wiezienia, bo juz i tak bywalo.
      • gevalia Re: USA /MEKSY wypozyczonym samochodem 19.04.07, 05:54
        W Phoenix mozna wypozyczyc ( konkurencyjna cene ma www.dollar.com)
    • dorisvoyages Re: USA /MEKSY wypozyczonym samochodem 19.04.07, 22:49
      dzieki za te srednio pozytywne newsy bedzie trzeba sie inaczej zorganizowac, a
      szkoda bo plan by super
      • Gość: bruner Re: USA /MEKSY wypozyczonym samochodem IP: *.att.com 23.04.07, 15:43
        wypozyczanie samochodow w Meksyku to droga impreza. Nie polecam.

Bruner
        • Gość: Wolny Re: USA /MEKSY wypozyczonym samochodem IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.05.07, 17:16
          W Meksyku mozna wypozyczyc samochod bez zadnego problemu, jazda jest cos
          podobnego do jazdy w Polsce. Ja kilka razy wypozyczalem samochod i nigdy nie
          mialem problemu, czy z jazda czy i ich prawami.
          Do uslyszenia.
        • Gość: sq Re: USA /MEKSY wypozyczonym samochodem IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 07.05.07, 18:00
          Droga impreza? Tansza niz w US.
          Lec do MC. Tam na lotnisku wez samochod. I tak wg mnie zdecydowanie wiecej jest
          do zobaczenia na PD od MC niz PN, wiec z lotniska zjedz na dol, zrob round trip
          po ruinach, zahacz karaibska wode i oddaj go back do MC.
          Robilem tak juz 2 razy i wszystko jak po masle. MC jak warszawa, duzo klaksonow
          i przepychanki, ale bez problemow. Drogi po mexyku wcale nie takie zle.
          Niczym sie nie przejmuj.
          sq
    • Gość: pit Re: USA /MEKSY wypozyczonym samochodem IP: 195.85.249.* 10.05.07, 12:26
      w zeszlym roku zdecydowalismy sie tez zobaczyc pln. Meksyk .... powiem szczerze
      nic specjalnego. Sprawe rozwiazalismy tak : dojechalismy do San Diego i tak pod
      wyznaczonym hotelem zostawilismy samochod i przesiedlismy sie do autokaru
      ktorym wjechalismy na calodzienna wycieczke 150 km wglab . Koszt ok. $40 od
      osoby. bez rewelacji ale... bylismy. Firma organizujaca takie wypady
      jednodniowe do znalezienia w internecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka