Dodaj do ulubionych

Wyjazd z Kanady

IP: *.pl / 192.168.0.* 23.05.03, 10:29
Mam pytanko.Czy przy wyjezdzie z Kanady wstawiaja na granicy pieczatke do
paszportu z data wylotu? Mam pobyt na 6 miesiecy ktory sie niedlugo konczy i
chcialbym zostac troche dluzej a odpowiedz o ewentualnym przedluzeniu pobytu
jeszcze nie nadeszla.Czy moge zostac w Kanadzie w oczekiwaniu na odpowiedz???
Obserwuj wątek
    • bozena_l Re: Wyjazd z Kanady 23.05.03, 16:43
      Gość portalu: Robert napisał(a):

> Mam pytanko.Czy przy wyjezdzie z Kanady wstawiaja na granicy pieczatke do
      > paszportu z data wylotu? Mam pobyt na 6 miesiecy ktory sie niedlugo konczy i
      > chcialbym zostac troche dluzej a odpowiedz o ewentualnym przedluzeniu pobytu
      > jeszcze nie nadeszla.Czy moge zostac w Kanadzie w oczekiwaniu na odpowiedz???

No to przeciez zadzwon tam gdzie skladales prosbe o przedluzenie i powiedz ze
      juz ci sie wiza konczy a jezcze ci nie odpowiedzieli. jak nie mowisz po ang czy
      fr. to popros kogos

Powodzenia
      • Gość: Robert Re: Wyjazd z Kanady IP: *.pl / 192.168.0.* 25.05.03, 23:52
        Ja sie tylko grzecznie pytam i prosze o rade:-)ale wiem ze i przyglupy sie
        nudza wiec probuja sobie ulzyc na forum,bo do swojej starej by sie tak nie
        odwazyli podskoczyc.
        dziekuje tez za rade ale w tym biurze kaza mi czekac na odpowiedz i nie chca
        dac info przez telefon ,dlatego pytam:-)
    • angus-dei Re: Wyjazd z Kanady 25.05.03, 09:12
      Ja mysle, ze ty koles to musisz sie najpierw do tej Kanady udac....
      • bozena_l @ canadiana 25.05.03, 19:42
        angus-dei napisał:

> Ja mysle, ze ty koles to musisz sie najpierw do tej Kanady udac....

Nie pierdol
    • Gość: nunzia Re: Wyjazd z Kanady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 16:31
      Gość portalu: Robert napisał(a):

> Mam pytanko.Czy przy wyjezdzie z Kanady wstawiaja na granicy pieczatke do
      > paszportu z data wylotu? Mam pobyt na 6 miesiecy ktory sie niedlugo konczy i
      > chcialbym zostac troche dluzej a odpowiedz o ewentualnym przedluzeniu pobytu
      > jeszcze nie nadeszla.Czy moge zostac w Kanadzie w oczekiwaniu na odpowiedz???

Prawo jest takie, że możesz zostać w kraju do momentu podjęcia decyzji czy ci
      przedłużą wizę czy nie. Tak naprawdę to na lotnisku nie sprawdzają ci wizy, ale
      jeżeli odmówią to i tak masz od nich pismo o odmowie.
      Jedno jest pewno....mają na to 30 dni a ty powinnaś złożyć wniosek o
      przedłużenie wizy miesiąc przed jej zakończeniem.
    • Gość: Andrew. Re: Wyjazd z Kanady IP: *.home.cgocable.net 03.07.03, 20:57
      Zdecyduj sie gdzie jestes , adres IP mowi ze w Polsce :
      -------------------------------------------------------
      Autor: Gość: Robert IP: *.pl / 192.168.0.*
    • Gość: Robert Re: Wyjazd z Kanady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 23:46
      Dzieki niuniza czy jak Ci tam
      Jestem w Polsce a chodzi mi o mamuske moja ktora tam jest,a nie chcialo mi
      sie tego wszystkiego opisywac.
      Sami detektywi............no no
      CZyli jednak niektorym bardzo sie nudzi :)
      • Gość: nunzia Re: Wyjazd z Kanady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.03, 09:21
        Wszystkie te informacje dostępne są na stronie rządu Canady, gdzie pewnie twoja
        mama musiała tam wchodzić. Formularz o przedłużenie wizy tylko tam się znajduje.
        pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka