Dodaj do ulubionych

niedrogie hotele w Miami

28.05.07, 22:37

Witam,

czy moglby ktos nam polecic jakies niedrogie hotele, motele w Miami ?
Przejrzalam forum, znalazlam pare hoteli ale w wiekszosci nie ma miejsc. Moze
ktos ma jeszcze jakies w zanadrzu ?:)

dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sam Re: niedrogie hotele w Miami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:41
      www.clayhotel.com/
      Tani, w samym centrum Miami Beach, chociaż w hostelu oczywiście nie ma luksusu
      (np. odpadająca farba ze ścian), ale w sumie ok. Spałem w nim 2 miesiące temu,
      to wiem.
      • joanna.mokosa Re: niedrogie hotele w Miami 29.05.07, 15:24
        Dzieki bardzo, A lazienki jak wygladaja ? Bo to dla nas najwazniejsze w
        sumie :)
        • Gość: sam Re: niedrogie hotele w Miami IP: *.3vnet.pl 29.05.07, 16:29
          Nocowaliśmy z żoną 2 noce tam w pokoju typu "Budget" (bo "Standard" nie było wolnych). Więc mieliśmy
          wspólną łazienkę z kimś "zza ściany". Ale można było zamykać drzwi z obu stron, więc sąsiedzi nie
          wchodzili w trakcie ;-) A w łazience czysto - kibelek i prysznic, umywalka była w pokoju. Tak było w
          naszym pokoju, te droższe pewnie miały lepszy standard. Generalnie jak na 2 noce było ok, gdybyśmy
          mieli być w tym pokoju np. 2 tygodnie, to może by nas to męczyło. Aha - na dole jest knajpka, a w Miami
          balują ludzie do 4 rano, więc lekki hałas był, ale jak odpalicie klimatyzator, to jego szum to zagłuszy.

• ontarian Re: niedrogie hotele w Miami 29.05.07, 16:43
            Gość portalu: sam napisał(a):

> ale jak odpalicie klimatyzator, to jego szum to zagłuszy.
            a jak odpala jointa, to ani knajpy, ani klimatyzatora slyszec nie beda
          • joanna.mokosa Re: niedrogie hotele w Miami 29.05.07, 16:55
            dzieki bardzo. Moze beda jeszcze pokoje standard w takim razie. Halas mi raczej
            nie przeszkada, damy rade bez odpalania jointow - jak co po niektorzy sugeruja.
            • liloom Re: niedrogie hotele w Miami 29.05.07, 22:44
              www.tropicshotel.com/
              moze ten?
              nie wiem co dla ciebie niedrogie...
              • Gość: magda Re: niedrogie hotele w Miami IP: *.bstnma.east.verizon.net 20.06.07, 04:05
                Polecam Trpics hostel,niedrogi i swietna lokacja
              • Gość: magda Re: niedrogie hotele w Miami IP: *.bstnma.east.verizon.net 20.06.07, 04:06
                Tropics-sorki za blad
    • Gość: eryk Re: niedrogie hotele w Miami IP: *.dyn.optonline.net 30.05.07, 03:12
      sprobuj www.hostels.com
      • joanna.mokosa Re: niedrogie hotele w Miami 30.05.07, 10:08

Bardzo Wam dziekuje, wszystko posprawdzam. W piatek ide po wize, trzymajcie
        kciuki :)
    • Gość: erico masz ci gradka IP: *.mia.fl.atlanticbb.net 07.06.07, 01:38
      czesc,mieszkam w south beach jesli szukasz niedrogiego hotelu to polecam ci cos
      lepszego...jest tu pelno ogloszen w gazecie czy najlepiej wejdz sobie na
      miami,craiglsit,com i wynajmi sobie studio na ile tam potrzebujesz bedziesz o
      wile bardziej zadowolona i tanio bedzie tez, ludzie wynajmuje na ile chcesz na
      dzie czy na tydzien<ja zaczynalem w CLAY hostel> masz pyatnie pisz chetnie
      pomoge
      • joanna.mokosa Re: masz ci gradka 19.06.07, 22:00
        Witam

dzieki za odpowiedz. Przyjezdzamy 28 na 3 dni, bo w drodze do Meksyku. Jeszcze
        nic nie znalazlam, ale skorzystam z tego co napisales. Jakby Ci cos jeszcze
        przyszlo do glowy to bylabym wdzieczna za pomoc.

Pozdrawiam

Joanna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka