Dodaj do ulubionych

Drzazgi!!!

04.06.07, 05:44
Obserwuj wątek
    • gosiaelusz Re: Drzazgi!!! 04.06.07, 05:50
      Oczywiscie za szybko kliknelam. Moj maly powbijal sobie drzazgi w nozki. Kilka
      wyciagnelismy ,ale chyba kilka zostalo, sa strasznie male ze prawie ich nie
      widac i sami z mezem nie wiemy czy to drzazgi czy np jakis maly pieprzyk.
      Co mamy robic , czy isc do lekarza, moze mu sie cos stac z tak minimalnej
      drzazgi.
      • edytkus Re: Drzazgi!!! 04.06.07, 06:15
        ja bym wziela dziecko do lekarza
    • beatamc Re: Drzazgi!!! 04.06.07, 14:33
      Jako dzieciak wyroslam wsrod chlopakow, wiec mialam mnostwo wypadkow, ale do
      lekarza nie trafilam z powodu drzazg. Mimo,ze mialam ich w zyciu sporo, bo
      lubilismy chodzic po drzewach, plotach itp... Jak cos wlazlo to i wylazlo, za
      pomoca igly albo czekalam az sie ropa wokol tego zbierze i mozna bylo latwo
      wycisnac. Do lekarza bym poszla, jakby wokol tego sie mocno zaczerwienila skora.
      • olensia Re: Drzazgi!!! 04.06.07, 14:55
        Ja udalabym sie do lekarza gdyby cos se z tym dzialo. Moj maz jak byl maly upadl
        i mial ubrudzone kolano zwirem. Moja madra tesciowa nawet tego nie wyczyscila i
        teraz pod skora przeswituje czarny zwir :( nie wyglada to fajnie, ale nigdy nie
        mial z tym problemow...
        • kisiulak Re: Drzazgi!!! 04.06.07, 15:30
          No prosze jaka pamiatka po podworku :) Ludzie zbieraja piasek z plaz a Twoj maz
          zwir, i zawsze go ma przy sobie :D
    • olensia Re: Kisiulak 04.06.07, 19:03
      I jaka pamiatka z Polski :) Caly czas ma przy sobie zwir - "ziemie polska" :)
      • mongolia4 Re: Kisiulak 04.06.07, 23:27
        MOj Kmail jak raczkowal po deskach balkonowych (choc mial koc polozony na
        deskach)to mial drzazgi nie tylko na kolanach ale i na raczkach,to co sie dalo
        to wyciagnelam a te malusie to same wyszly po pewnym czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka