beatamc 20.07.07, 18:18 Jak powiedziayscie swoim mezom, ze jestescie w ciazy? Mi moj maz powiedzial :) Poskarzylam mu sie, ze chyba mam raka, bo mnie piers boli. On na to, ze to ciaza. Ale sie na niego wydarlam. Wtedy to nie bylo do przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kisiulak Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 18:33 Na kolacji Walntynkowej w restauracji. Maz na to "O kur..." Wiec baaardzo romantycznie co? :))) Ale po chwili zmienil odpowiedz i sie z tym oswoil :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatamc Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 18:36 :)))) to ja do swojego podobnie powiedzialam :) #^%&@...chyba Cie pogielo!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 18:40 Drugi test trzeba robic rano przy pierwszym siusianiu. Traf chcial ze musialam skorzystac z toalety zanim maz wyszedl do pracy, zobaczyl test, ja na to ze jestem w ciazy, on mnie przytulil, romantycznie spojrzal w oczy i zapytal "do you want abortion?" Pytanie dosc zaskakujace jak na kogos kto nie mogl sie doczekac i ciagle trul mi glowe o dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 19:01 moj chlopak dowiedzial sie w swoje 30 urodziny (o 100% pewnosci), wczesniej oswajal sie z ta mysla :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 19:32 ja powiedzialam, ze mam prezent i pokazalam test ciazowy...bardzo sie ucieszyl Odpowiedz Link Zgłoś
ny.aga Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 20:39 Ja tak samo zrobilam z pierwszym. Z druga ciaza kupilam kartke na Christmas day od dwojki dzieci. Jak otworzyl w swieta pierwsze mi powiedzial ze zla kartke kupilam i ja ze nie a on od razu sie rozesmial i ze to najlepszy X-mas prezent dostal ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 21:11 ja podobnie do edytkus zrobilam rano test, tak patrzylam, patrzylam na te 2 kreski i pokazalam mezowi, bo akurat sie nawinal-bez slow, bo mi dech zaparlo chyb-,on na to powaznym, zdecydowanym glosem "test powtorz i do lekarza sie umow", a po wizycie(u lekarza) to nawet nie pamietam, co mowil ale ogolnie to sie wkurzal, ze spie, zamiast gotowac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 21:23 bella41 napisała: > > ale ogolnie to sie wkurzal, ze spie, zamiast gotowac:)))) moj byl taki kochany, troszczyl sie, przejmowal, traktowal jak krolewne i doslownie byl na kazde skinienie spelniajac kazda zachcianke.... przed dwa miesiace, potem sie wkurzyl ze nikt mu nie poswieca uwagi, zrobil mi awanture (osmielilam sie skrytykowac i zwymiotowac jego chicken wrap) i od tego czasu wolal byc zaba niz ksieciem, ech, co tu duzo mowic, zycie to nie bajka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bella41 Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 22:51 haha, to jednak sobie pozylas przez te 2 miesiace:)))dobre i tyle gdybym teraz mojemu przypomniala, jaki byl, to by sie wyparl na 100%, zawsze sie wypiera, jak cos przeskrobie:o) Odpowiedz Link Zgłoś
a_dassuj Re: wiadomosc-ciaza 21.07.07, 01:53 My staralismy sie zajsc w ciaze a ja mialam manie robienia testow, wyprobowalam chyba wszystkie mozliwe...a moj maz ciagle sie sie smial,ze robie test co dwa dni i jest jeszcze za wczesnie.Pojechalismy na slub do rodziny-zrobilam test w hotelu.Tym razem mialam tzw digital. Po odczytaniu test okazalo sie ,ze napis jest "error". N o to stwierdzilam ,ze zrobie drugi!Rece mi sie trzesly ,kiedy wyszlam z lazienki a pozniej to juz tylko plakalismy z radosci.A moj M stwierdzil ,ze dzecko zostanie gwiazda ,bo dowiedzielismy sie o fasolce w Hollywood.W wrzesniu jedziemy w te same miejsce -tym razem juz z EMMA Odpowiedz Link Zgłoś