Dodaj do ulubionych

wiadomosc-ciaza

20.07.07, 18:18
Jak powiedziayscie swoim mezom, ze jestescie w ciazy?
Mi moj maz powiedzial :) Poskarzylam mu sie, ze chyba mam raka, bo mnie piers
boli. On na to, ze to ciaza. Ale sie na niego wydarlam. Wtedy to nie bylo do
przyjecia.
Obserwuj wątek
    • kisiulak Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 18:33
      Na kolacji Walntynkowej w restauracji. Maz na to "O kur..."
      Wiec baaardzo romantycznie co? :))) Ale po chwili zmienil odpowiedz i sie z
      tym oswoil :)
      • beatamc Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 18:36
        :))))
        to ja do swojego podobnie powiedzialam :) #^%&@...chyba Cie pogielo!! ;)
    • edytkus Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 18:40
      Drugi test trzeba robic rano przy pierwszym siusianiu. Traf chcial ze musialam skorzystac z toalety
      zanim maz wyszedl do pracy, zobaczyl test, ja na to ze jestem w ciazy, on mnie przytulil, romantycznie
      spojrzal w oczy i zapytal "do you want abortion?" Pytanie dosc zaskakujace jak na kogos kto nie mogl
      sie doczekac i ciagle trul mi glowe o dziecku.
      • moniamm Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 19:01
        moj chlopak dowiedzial sie w swoje 30 urodziny (o 100% pewnosci), wczesniej
        oswajal sie z ta mysla :)
        • aneta05 Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 19:32
          ja powiedzialam, ze mam prezent i pokazalam test ciazowy...bardzo sie ucieszyl
          • ny.aga Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 20:39
            Ja tak samo zrobilam z pierwszym. Z druga ciaza kupilam kartke na Christmas
            day od dwojki dzieci. Jak otworzyl w swieta pierwsze mi powiedzial ze zla
            kartke kupilam i ja ze nie a on od razu sie rozesmial i ze to najlepszy X-mas
            prezent dostal ;-))
            • bella41 Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 21:11
              ja podobnie do edytkus
              zrobilam rano test, tak patrzylam, patrzylam na te 2 kreski i pokazalam mezowi,
              bo akurat sie nawinal-bez slow, bo mi dech zaparlo chyb-,on na to powaznym,
              zdecydowanym glosem "test powtorz i do lekarza sie umow", a po wizycie(u
              lekarza) to nawet nie pamietam, co mowil
              ale ogolnie to sie wkurzal, ze spie, zamiast gotowac:))))
              • edytkus Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 21:23
                bella41 napisała:

> > ale ogolnie to sie wkurzal, ze spie, zamiast gotowac:))))

moj byl taki kochany, troszczyl sie, przejmowal, traktowal jak krolewne i doslownie byl na kazde
                skinienie spelniajac kazda zachcianke.... przed dwa miesiace, potem sie wkurzyl ze nikt mu nie
                poswieca uwagi, zrobil mi awanture (osmielilam sie skrytykowac i zwymiotowac jego chicken wrap) i od
                tego czasu wolal byc zaba niz ksieciem, ech, co tu duzo mowic, zycie to nie bajka ;)
                • bella41 Re: wiadomosc-ciaza 20.07.07, 22:51
                  haha, to jednak sobie pozylas przez te 2 miesiace:)))dobre i tyle

gdybym teraz mojemu przypomniala, jaki byl, to by sie wyparl na 100%, zawsze
                  sie wypiera, jak cos przeskrobie:o)
    • a_dassuj Re: wiadomosc-ciaza 21.07.07, 01:53
      My staralismy sie zajsc w ciaze a ja mialam manie robienia testow, wyprobowalam
      chyba wszystkie mozliwe...a moj maz ciagle sie sie smial,ze robie test co dwa
      dni i jest jeszcze za wczesnie.Pojechalismy na slub do rodziny-zrobilam test w
      hotelu.Tym razem mialam tzw digital. Po odczytaniu test okazalo sie ,ze napis
      jest "error". N o to stwierdzilam ,ze zrobie drugi!Rece mi sie trzesly ,kiedy
      wyszlam z lazienki a pozniej to juz tylko plakalismy z radosci.A moj M
      stwierdzil ,ze dzecko zostanie gwiazda ,bo dowiedzielismy sie o fasolce w
      Hollywood.W wrzesniu jedziemy w te same miejsce -tym razem juz z EMMA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka