kachaol 07.12.07, 18:43 Czy ktoś wie mniej więcej jaki jest koszt biletu z vancouver na hawaje iile trwa podróż? Jeśli ktoś odbył taką podróż proszę o dodatkowe informacje. dziękuje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lasvegasman Re: vancouver - hawaje 10.12.07, 06:51 kachaol napisała: > Czy ktoś wie mniej więcej jaki jest koszt biletu z vancouver na hawaje iile > trwa podróż? Jeśli ktoś odbył taką podróż proszę o dodatkowe informacje. > dziękuje, pozdrawiam Odpowiedz jest prosta: Nie wybieraj sie nigdzie, bo "zginiesz". Jesli nie potrafisz korzystac z wyszukiwarki i nie potrafisz znalezc linii lotniczych, gdzie mozna sie o to dowiedziec, to taka podroz moze okazac sie koszmarem. Nie chce byc wscibski, ale zanim zadasz takie pytanie, to zastanow sie, czy ktos by mogl na to odpowiedziec. Ceny biletow sa rozne nawet na pokladzie tego samego samolotu i do tego na sasiednich siedzeniach. Jesli sie chcesz dowiedziec o wrazeniach ludzi z takich wojazy, to jest inny temat. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaol Re: vancouver - hawaje 11.12.07, 12:33 Pozwolilam sobie przeczytac kilka Twoich odpowiedzi Panie lasvegasman! Jesteś po prostu niemiły i chamski! A do tego nie znasz znaczenia słów (pewnie nawet nie wiesz o czym mówię). A tak na marginesie, skoro nie potrafiłeś udzielić mi informacji to po co w ogóle sie odzywasz!! Masz pewnie jakies problemy ze soba i kompleksy! A ja potrafię korzystać z wyszukiwarki, ale jeśli można iść na skróty, to czemu nie. Ponadto jeśli ktoś odbył tu taka podróż to więcej od tej osoby się dowiem niż ze strony danego przewoźnika lotniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: vancouver - hawaje IP: 80.241.133.* 11.12.07, 14:17 praktycznie sprowadza się do to tego, że zamiast ciebie ktoś inny, (w dodatku nie znający twoich terminów, bo nie raczyłaś podać nawet przybliżonych) wbije literki YVR i HNL albo OGG do jakiegoś orbitza, expedii czy travelocity. co ci po mojej wiedzy sprzed roku, kiedy cena ropy zbliżała się do 60 USD/bbl a dziś jest blisko 100? BTW, ceny lotow rejsowych są czasami niewiele niższe od ceny dolotu czarterem z tygodniowym hotelem i rentalkarem, więc sprawdź w wyszukiwarkach którymi tak wprawnie się posługujesz nie tylko loty ale i holidays. Odpowiedz Link Zgłoś
lasvegasman Re: vancouver - hawaje 12.12.07, 04:21 kachaol napisała: > Pozwolilam sobie przeczytac kilka Twoich odpowiedzi Panie lasvegasman! Jesteś p > o > prostu niemiły i chamski! Jesli moja prosta odpowiedz jest tobie chamska, to wyobrazam twoje rozgarniecie. A do tego nie znasz znaczenia słów (pewnie nawet nie > wiesz o czym mówię). A tak na marginesie, skoro nie potrafiłeś udzielić mi > informacji to po co w ogóle sie odzywasz!! Odezwalem sie tylko dlatego, ze takich glupich pytan ludzie zadaja czesciej. Niestety prawdopodobnie tylko po to, aby troche pomieszac. Podroz samolotem, to nie jest to samo, co autobusem miejskim. Tam sa inne reguly. Masz pewnie jakies problemy ze soba > i > kompleksy! Mam problemy z ludzmi, ktorzy zaslaniaja sie kompleksami. > A ja potrafię korzystać z wyszukiwarki, ale jeśli można iść na skróty, to czemu > nie. Na skroty gdzie? W przedziale towarowym pod pokladem pasazerskim? (I nie czemu nie, tylko: dlaczego nie). ;-) Ponadto jeśli ktoś odbył tu taka podróż to więcej od tej osoby się dowiem > niż ze strony danego przewoźnika lotniczego. W tym temacie to raczej mozesz sie tylko dowiedziec jak odbyla sie podroz, a nic konkretnego. Dlaczego? Wyjasnilem w poprzednim poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaol Re: vancouver - hawaje 12.12.07, 20:59 hmm, że ci się tak chce pisać.. Pewnie jesteś nudny jak falki w oleju i nie masz nic ciekawszego do roboty jak to, że odpowiadasz ludziom na forach, które nie są zaadresowane do ciebie!! Załosne.. i daj sobie wreszcie spokoj, bo sie spalisz kiedys! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: vancouver - hawaje IP: *.area1.spcsdns.net 12.12.07, 23:01 Naiwna dziewczyno, czy ty palisz trawe? To szkodzi na umysl. Odpowiedz Link Zgłoś