IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 20:56
Wybieram się w lipcu z 12 letnim dzieckiem na tydzien na Florydę.
Mam w planach odwiedzić parki w Orlando, przylądek Canaveral a później
pojechać w okolice Miami. Czy moglibyście jeszcze polecić coś ciekawego po
drodze albo w samym Miami lub okolicach ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamilka Re: Floryda IP: 195.20.110.* 06.07.09, 15:53
      1. Orlando - Sea World Orlando, Universal Park, Island of Adventure
      (gdzie np. wchodzisz do świata Spidermana), Disney.
      2. Canaveral - super
      3. W Miami jest cieńko o fajne atrakcje, jedźcie do Key West.

Wszystko sam sobie sprawdź w internecie czy ci odpowiada.
      Ja w Sea World juz byłam 3 lata temu, w przyszłym roku tez planuję,
      super atrakcja!
      • Gość: info Re: Floryda IP: *.hsd1.fl.comcast.net 06.07.09, 16:25
        A jakie to atrakcje sa w Key West, ktorych to nie ma w Miami? I po jaka cholere
        wysylac kogos na kilkugodzinna jazde w jedna strone, kiedy osoba ta nie ma
        prawie wolnego czasu.
        Jezeli juz sie bedzie na poludniowej Florydzie to proponuje Everglades.
        Na reszte poludniowej Florydy radze przyjechac innym razem i miec w zapasie
        wiecej dni.
        • frequentflyer Re: Floryda 06.07.09, 18:47
          Jak to jakie - Dry Tortugas. tylko że to jeszcze jeden dzień i to z co najmniej
          jednym noclegiem. ale i tak warto było IMO.
          • Gość: user Re: Floryda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 00:38
            ja mam zamiar zostać na key west 3-4 dni więc z chęcią zwiedzę Dry tortugas i
            Key Largo (jest tam podobno jakiś podwodny park z rafą koralową).
            Czy możecie polecić jakiś fajny hotel w Key West ?
            • podroznik125 Re: Floryda 08.07.09, 14:57
              Osobiście mogę polecić może nie najtańszego Hyatt'a Hotel jest położony
              przy małej prywatnej plaży, jest basen, jacuzzi i świetna obsługa,
              pokoje również w wysokim standardzie, hotel blisko Mallory Square. ;)
              • Gość: user Re: Floryda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 20:28
                mógłbyś podac link do jakiejś strony, która dotyczy tego hotelu ?
                • Gość: gosc Re: Floryda-wstyd IP: *.94-24.tampabay.res.rr.com 08.07.09, 20:55
                  ...kraczaca i nieporadna bido, zadaj sobie troche trudu...tak latwo
                  odszukac zwykle linki...wstyd...
                  • Gość: info Re: Floryda-wstyd IP: *.hsd1.fl.comcast.net 08.07.09, 21:39
                    Ten "user","Matt", "disney", spamuje na kazdym z ostatnich watkow dotyczacych
                    Florydy. Albo prowokuje lub naprawde jest ulomny. Wczesniej pisze, ze z
                    tygodniowego pobytu na Florydzie cztery dni chce spedzic na Key West a reszte na
                    parki w Orlando i Cape Canaveral:)))
                    Proponuje ignorowac go w calosci.
                    • Gość: gosc Re: Floryda-wstyd _ IP Comcast.net IP: *.94-24.tampabay.res.rr.com 09.07.09, 02:53
                      ....."cos ci sie popi.....lilo"...
                      .............. A jak mozana ignorowac czesciowo ???( mysle ze
                      tylko "bolek" walesa moze odpowiedziec na to skromne pytanie)
                  • Gość: waldzik Re: Floryda-wstyd IP: *.bb.online.no 19.07.09, 16:26
                    Nie wychodzi w lozku , to odreagowujesz na forum?
              • kupa.kazi Re: Floryda 09.07.09, 08:43
                podroznik125 napisał:

> Osobiście mogę polecić może nie najtańszego Hyatt'a Hotel jest położony
                > przy małej prywatnej plaży, jest basen, jacuzzi i świetna obsługa,
                > pokoje również w wysokim standardzie, hotel blisko Mallory Square. ;)
                hmmm powalliles mnie,zwlaszcza tym basenem i resztom extrasow ,padlem,jak dlugiiii
                • Gość: floryda Re: Floryda IP: *.214.8.67.cfl.res.rr.com 09.07.09, 19:49
                  Zasmakujcie z dzieckiem troche przyrody. Piekne parki/lasy/rezerwaty przyrody sa
                  w calej Florydzie. Najslynniejszy to Park Narodowy Everglades, ale to jest
                  dlugo wyprawa na caly dzien. Rownie dobrze i fajnie jest pojechac do pobliskich
                  parkow,lasow, rezerwatow ktore sa wszedzie, chociaz na dobra godzinke i dwie.
                  Super przezycie bedzie dla malego i dla ciebie tez jak zobaczycie dzika flore i
                  faune Florydy, jaszczurki, weze, zolwie. Ale mysle ze najwieksza atrakcja dla
                  was obydwu beda jednak parki rozrywki. Pozagladaj na strony parkow i zobacz czy
                  nie ma jakichs promocji, moze maluch bedize mial urodziny w ktoryms dniu
                  wakacji?-wtedy darmowe wejscie, rozne promocje sa jak wykupujesz okreslone
                  rodzaju bilety, warto sie rozejrzec. Pozdrawiam i zycze milej podrozy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka