kronia29 19.06.10, 12:12 awrzosk znowu zaczęły mi się brazowe plamienia. poprzednie miałam 1 dzień minal tydzień i znowu plamienia jestem w 12t i 6d troche pękam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaisa Re: awrzosk 20.06.10, 01:25 Kroniu, przytulam. Może to być przejściowe. I czasem, jak jest szyjka zamknięta, to powoli dopiero przeciskają się pozostalości po drugim pęcherzyku czy dzieciaczku nawet. U mnie tak było. A z tamtej ciąży mam mojego Janka, dziś mającego ponad 3 lata. Czasem to są jakieś zaszłości, które gdzieś w zakątkach macicy nie doczyściły się podczas miesiączek. Kroniu - leż i pij melisę. Teraz macie trudny okres, gdy łożysko przejmuje produkcję progesteronu. Może lekarz na wszelki wypadek zaleci zwiększenie dawki? Pamiętaj, że Ty już wiesz, że możesz donosić ciążę. Haneczka przecież była już w terminie. Przytulam serdecznie. Myślę o Was. Odpowiedz Link
awrzosok Re: awrzosk 21.06.10, 10:12 Myszko kochana przepraszam że dopiero teraz ale córeczka skończyła roczek i ucztowaliśmy dwa dni Skarbie w poprzedniej ciąży tez mialam takie plamienia przez całą ciąże i nie było ku temu powodu dzieciaczki czuły się dobrze (ze mną gorzej). Mimo to urodziły się w 26 t.c nie można było już zatrzymać porodu ale może to inna historia bo to bliźnieta ;/ fakt faktem plamiłam. Obecnie po tym pierwszym plamieniu jak wspominałam nie wystąpiły plamienia tylko skurcze się zaczeły ale na szczęście nie regularne i nie bolesne (szyjka 3cm nie skraca się Wiem że bardzo sie martwisz wcale Ci się nie dziwie ale musisz skarbie wierzyć że bedzie dobrze tak jak i ja wierze razem z Tobą !!! idź do lekarza dowiedz się czy wszystko w porzadku bo czasem tak bywa że babeczki plamią a z ciążą wszystko ok już jesteś tak daleko musi być dobrze !!! Trzymam kciuki i proszę pisz pisz pisz jak najczęściej razem łatwiej MUsimy dać rade U mnie już 26 t.c nadciąga a dzidzia tydzień temu w środę ważyła już 825 g Ciumeczki skarbie niech spokój ogarnie Twe serduszko Odpowiedz Link
kronia29 Re: awrzosk 21.06.10, 11:20 po drugim plamieniu brązowym dzień przerwy i dziś znowu mam plamienie brązowe kurcze, w tamtym tyg miałam 2 razu robione USG powiedział że jest wszystko dobrze nie wiem czy znowu narażać dzieciątko na kolejne usg jutro wizyte mam 6 lipca. Myślę pozytywnie ale widok brązowych plamień mnie nie napawa radością. Tak chciałabym żeby było dobrze. Odpowiedz Link
kronia29 Re: awrzosk 21.06.10, 11:21 a teraz napisz jak Twoja córcia? Ile już waży i jak sobie radzi 100 lat !!! Odpowiedz Link
awrzosok Re: awrzosk 22.06.10, 12:31 Gloria to już ładna duża panna waży ok 8.5 kg, mierzy 68 cm Potrafi sama siedzieć ale woli stać gdy ją podciągam do siedzenia automatycznie mi wstaje smakuje jej wszystko i lubi jedzonko czekamy aż zacznie raczkować mówi dadada i tatata aaaa bawi się wszystkim co popadnie ale tylko jak ja jestem badz tata blisko inaczej ryk przesypia nocki i to całkiem długo bo o 19-6/6.30 Nie potrzebowała rehabilitacji więc jesteśmy bardzo szczęśliwi Aż nie można uwierzyć że to, to samo dziecko KOchana pozdrawiam i życzę zdrowia dla Was !!! PIsz jak bedziesz cos więcej wiedziec Odpowiedz Link