Dodaj do ulubionych

pomózcie!!!

02.11.04, 21:39
Szukam dobrego lekarza, który przygotuje mnie do ciaży po poronieniu i
zasniadzie.Najbardziej interesuje mnie Karowa!!! mam jeszcze pytanie: czy
ktos zna dr.Dworczyńską z Bielanskiego (prywatnie przyjmuje na
Kasprowicza)???? Bardzo dziekuje!!!
Obserwuj wątek
    • agatkaros Re: pomózcie!!! 03.11.04, 12:55
      Ja chodzę na Karową do dr Lidii Rymkiewicz. Jestem po zabiegu wyłyżeczkowania,
      trzy miesiące temu poroniłam, wtedy to był 8 tydzień. Teraz jestem w 6 tygodniu
      ciąży. Jak na razie jestem zadowolona, przepisała mi leki: duphaston,
      lactovaginal, no i oczywiście folik, falvit i magnesin, zleciła sporo badań, na
      których już byłam. Dr Dworczyńskiej niestety nie znam. W piątek znów idę na
      Karową, wierzę, że tym razem będzie wszystko dobrze, czego i Tobie życzę.
      • paka25_k do agatkaros 03.11.04, 17:47
        Bardzo Ci dziekuje! Ja tez chodze na Karowa ale do dr.Pietrzaka tylko ,ze on
        jest gin-onk. Poronilam w lipcu w 16 tyg., niestety zaśniad. Chcialabym znalezc
        dobrego lekarza ,który bedzie przygotowywal mnie do ciazy i poprowadzi ja.
        Barzdo mi zaloezy na Karowej bo tam mialam zabieg łyzeczkowania,dobrze sie mna
        zajeli i chcialabym urodzić tam swoje dziecko ( mam nadzieje ze juz w przyszlam
        roku!!!) Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze samych slonecznych dni! Postaram sie
        dostac do dr. Rymkiewicz. mam nadzieje ,ze nie bedzie z tym problemu! mam
        jeszcze pytanie: czy nie orientujesz sie ,czy ona pracuje rowniez w szpitalu
        czy tylko w przychodni? jeszcze raz wielkie dzieki!!!Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka