mmonka 19.09.06, 22:45 Bardzo ubolewam, że tak póżno dowiedziałam sie o waszym istnieniu. Chcę się przywitać i mam nadzieję, ze teraz zdążę na kolejny zlot...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmonka Re: jestem nowa 20.09.06, 08:06 dzięki ,że ktoś się odezwał.Myślałam, że nikt nie zareaguje. Od teraz bedę częstym gościem. Latam od 2-ch lat na VFR, prawko zrobiłam po 30. Pasją zaraził mnie kolega i od tej chwili nic więcej się nie liczy. No może jeszcze sport. Gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: :) 20.09.06, 08:11 odezwą się napewno :D trafiłaś tylko na "próżnię czasową" ... po 22.30 to chyba tylko Jagoda i Asia BMW piszą, a przed 8-mą ... ja :) pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
nitka80 Re: :) 20.09.06, 10:47 W takim razie ja też powiem dzień dobry :) Jestem szczęśliwą posiadaczką uprawnień do kierowania motocyklem od 48 dni :) Mam swoją ukochaną Virago 535, a wszystko zawdzięczam mojemu R. Ogromnie żałuję, że nie byłam na zlocie, ale mam nadzieję że jeszcze coś się trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: :) 20.09.06, 13:49 Dzięki za odzew. Z Warszawy. Obecnie troszkę brakuje mi czasu na jazdę w ciągu dnia, bo zaczęłam znowu pracę i mój luby zawłaszcz moją maszynkę(swoją opylił )ale soboty i niedziele...są tylko moje. Do niedawna miałam nadzieję, że moja kumpelka zrobi prawko. Kupiła motocykl, ale pod presją faceta (motocyklisty)już go sprzedała i jeśli nie chcę latać sama, to znowu jestem skazana na "łaskę" mego "pana". Czsem uda mi się wyrwać wieczorem, oczywiście jak robota pozwala. A Wy dziewczyny gdzie uważacie, że warto pojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
baska.jeszcze.bez.bmw Re: :) 20.09.06, 17:03 hello Ja też witam. Co do okolic Warszawki to nie mam nic do powiedzenia ale jak będziesz w okolicach Wrocławia to i owszem ... jest mnustwo super fajowych trasek. Ja co prawda dopiero robię prawko ale jako "plecak" trochę pozwiedzałam okolic i służę info. Odpowiedz Link Zgłoś
sila8 Re: :) 20.09.06, 18:08 Witaj mmonka! miło ze dołaczyłaś...i w dodatku z w-wy:) odezwij sie na maila, pozdr, sila Odpowiedz Link Zgłoś
vidlak77 Re: :) 20.09.06, 18:35 Czesc mmonka. To pewnie bedziesz miala z kim pojezdzic, bo z W-wy jest nas kilka. Na popoludnie po pracy fajna jest traska np. do Czerska przez Konstancin. Jak bedziesz miala czas i ochote to zapraszam :-) Pzdr Monika Odpowiedz Link Zgłoś
basik666 Re: :) 20.09.06, 19:47 czesc 19.10 mam egzamin na kat.A jak zdam to tez do Was dolacze- o ile przyjmiecie mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: :) 20.09.06, 20:08 na forum zapraszamy od zaraz :) jeśli bedziesz miała jakieś wątpliwości co do egzaminu (czy poprostu zwykłego pietra) - pisz, będziemy Cię wspierały :) ehkm... oczywiście w innych sprawach również ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: :) 21.09.06, 13:36 dzięki za ciepłe słowa. Trochę mi rażniej, bo obawiałam się tego pierwszego razu. Dotychczas miałam kontakt jedynie z motocyklistami i to znajomymi. Nie jestem zbyt śmiała ale mam nadzieję że to sie zmieni. napewno się odezwę i mam nadzieję że kiedyś gdzieś razem polatamy, chociaż moje doświadczenie nie jest o g r o m n e, ale jakoś sobie radzę. Ostatnio tylko jakis blok nastąpił na winkielkach, a nie miałam żadnego bum. Coś z tą głową już nie tak chyba. Teraz w niedzielę jest imprezka motocyklowa na Nowym Świecie, jak nie polecę za miasto to może w tłumie się znajdziemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polokotka Re: jestem nowa 20.09.06, 22:10 hejka mmona, witaj w klubie;) ja co prawda prawko mam 16 lat, ale moto dopiero od czerwca i tez mam nadzieje, ze sie zalapie na nastepny zlocik;)o ile sie odwaze, bom niesmiala:D Odpowiedz Link Zgłoś
schwarzerkater Re: jestem nowa 21.09.06, 10:53 Hej mmonka, ja skuterkowa, od niedawna na forum, ale witam cie tez bardzo serdecznie! Szczesliwas, ze juz jezdzisz czyms wiekszym.... Cieplutkie pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
majca1971 Re: jestem nowa 21.09.06, 11:09 No to ja też, jestem nowa, 29.09 egzamin teoretyczny. Mam pietra, motory kocham od dzieciństwa i oto spełnia sie moje mażenie. Może jeszcze spełni sie , że zdam?. Pozdrawiam i ciesze sie że płęć pięna też jeździ na motorach (w kupie raźniej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: jestem nowa 21.09.06, 13:38 Wiarta, pewnośc i opanowanie to droga do sukcesu. Nie wpadaj w poploch a wszystko będzie ok. Powodzenia i daj znać jak poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
mmonka Re: jestem nowa 21.09.06, 13:40 To doświadczenie z forum mamy podobne. Ja wprawdzie nie jeżdziłam nigdy skuterem, ale jak kochasz dwa koła to pokochasz i coś większego.Podobno to całkiem inna jazda...Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: jestem nowa 21.09.06, 17:04 Powitania serdeczne dla mmonki i nitki80 (która się zakamuflowała z powitaniem cichutko tutaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawaska Re: jestem nowa 27.09.06, 21:36 no to ja też się dołączam do grona motocyklistek znalazłam Was dzięki ŚM, który dziś kupiłam :)) pozdrawiam Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
majca1971 Re: jestem nowa 01.10.06, 23:53 No i teoria zdana. Przedemna praktyczny. Trase jechałam raz i nic nie pamietam, bo ze stresu dwa razy mi silnik zgasł. Teraz biore doszkalajace jazdy, bo instruktor nie pokazał mi wielu o ile i nie mase, rzeczy ktore na egzaminie placowym jest wymagane. Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: jestem nowa 05.10.06, 11:19 witam i ja, od dzisiaj na forum, wczoraj zdane testy, a praktyka dopiero 2-go listopada (wrrrrrrr!!!!!) poki co czytam sobie, poznaje itd, itp. i jak co poniektore wspoltowarzyszki wiedzy o tym, co naprawde dobre, dowiedzialam sie o forum z gazetki, i o zlotach fajnych babeczek, w przyszlym sezonie mam zamiar sie dolaczyc :)) pozdrawiam wszystkie Panie i szanownych kolegow takze (zeby nie bylo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: jestem nowa 05.10.06, 11:57 witamy wszystkie nowe koleżanki :) to naprawde ogromna radocha, że jest nas coraz więcej ... a tym które są tuż przed egzaminem życzymy powodzenia i trzymamy kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: jestem nowa 06.10.06, 00:28 Oj chyba w przyszłym roku, podwórko u tego gościa w Kazimierzu, będzie trochę za ciasne. Odpowiedz Link Zgłoś
japoniec49 Re: jestem nowa 06.10.06, 09:05 Nie było mnie jakis czas, a tu obrodzilo jak grzybkow w tym roku. Witam wszystkie nowe kolezanki. To co Slawku, trzeba by poszukac dla Gohy jakiegos boiska na przyszloroczny zlot? (moze takie od pilki kopanej wystarczy?):)) Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: jestem nowa 06.10.06, 10:57 Duzo nas .. duzo nas ;)) niedlugo bedzie trzeba wynajac plyte lotniska ;) .. Ahh te media potrafia czynic "cuda" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotii3 Re: jestem nowa 07.10.06, 12:02 Witam wszystkich:) Dowiedziałam się o Waszym forum ze Świata Motocykli, fajnie, że istnieje tego typu forum. Ja na razie jeżdżę tylko jak to tu określacie jako "plecak", albo heh pasażerka, zresztą od tego roku dopiero, ale już się zakochałam w motocyklach i na wiosnę idę na prawko, jeśli zdam, a wierzę, że tak, to będę chciała sobie kupić motor i dołączyć do grona kobitek na dwóch kółkach, ot takie moje marzenie. Pozdrawiam serdecznie. Dorota:))) Odpowiedz Link Zgłoś