Dodaj do ulubionych

Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać?

IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.11, 02:38
Jadę w 2 osoby w maju do Paryża, turystycznie. Interesuje mnie nocleg na 5-7 dni. Lecimy samolotem - czy jeśli nie jestem zmotoryzowany to czy mimo to mogę skorzystać z oferty hoteli Formule 1? Czy jednak znajdę coś mniej "sieciowego" a tańszego? Cena oczywiście gra główną rolę, ale wystarczy by było czysto, była co najmniej umywalka w pokoju i dobra komunikacja (w centrum lub blisko metra). Co polecicie? Czy 80 zł/osobę (160/pokój) to możliwa cena za dzień? A może jest coś tańszego (tylko prywatne pokoje dla 2 osób)? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • grekan Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? 17.01.11, 00:52
      Skromny hotel/Bastille-Republique/ Hostel Richard: pokoj 2os. z BB np. na tydzien od 9-16.05.11 1221zl.Mozesz zarezerwowac i wykupic na str. intern.: booking.com
      Sa wolne miejsca w tym okresie, metro w poblizu.
    • Gość: derous Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? IP: *.cable.net.co 24.05.11, 23:49
      Wszystko zależy tak naprawdę od lokalizacji. Czasem lepiej wybrać coś trochę droższego, ale bliżej atrakcji turystycznych, żeby nie tracić na dojazdy. Tak więc ja bym to przemyślał.
      Przy rezerwacji przez Internet polecam zapoznać się z porównywarką cen hoteli: www.ohotele.pl, która pozwala znaleźć najlepszą ofertę na dany hotel we wszystkich systemach rezerwacji.
    • c_x_v Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? 25.05.11, 10:04
      www.absolute-paris.com/eng_reservation.php
      Byłam w pokoju 4 osobowym. Było bardzo ciasno, ale sam hostel ok.
    • Gość: gryka PMK IP: *.home.aster.pl 28.05.11, 17:03
      PMK < polecamy

Byliśmy dwa razy, na e-mail wyślemy więcej info.
      • Gość: WALEC Re: PMK IP: *.nplay.net.pl 03.06.11, 23:32
        Czemu na maila. Opiszcie na forum - dla wszystkich.
    • jovikaa Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? 04.06.11, 17:29
      Jesli chodzi o F1, to nie ma znaczenia, czy ktoś jest zmotoryzowany. Jeśli wybierzesz hotel wewnątrz obwodnicy (nawet na jej obrzeżach - tak chyba są usytuowane hotele Formule1), to metrem masz naprawdę niedaleko do głównych atrakcji. Ja polecam ten hotel - pokoje czyste, schludne, choć małe, no i chyba nie ma tańszego o podobnym standardzie. Ja mieszkałam na Babinskiego - do metra było ok. 7 minut spacerkiem.
      • Gość: magda Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? IP: *.home.aster.pl 28.06.11, 18:31
        nie polecam F1 na obrzezach miasta. Ale super są B&B hotele. Naprawdę super i w cenie jest klimatyzacja. śniadania były super a w takiej cenie co w F1. wiem jedno nigdy tam z tych hoteli ne skorzystam ale całą drogę z niemiec do Paryża i tours korzystałam z sieci B&B, keempingu w wersalu i właśnie tego jednego pechowego F1.
    • Gość: magda Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? IP: *.home.aster.pl 08.06.11, 15:08
      polecam hotele B&B, nie polecam hoteli F1
      na forum miały dobre opinie i tanio. przenocowałm raz w takich holetliku i już nigdy więcej:)
      Naprawdę b&B są na dobrym poziomie. Korzystaliśmy przez całą drogę z Polski do Francji nawet w niemczech. śnaidania są super i można się najeść do syta, wszytskiego w brud
      • nchyb Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? 18.06.11, 13:51
        > nie polecam hoteli F1
        > na forum miały dobre opinie i tanio. przenocowałm raz w takich holetliku i już
        > nigdy więcej:)

a co było złego w F1?
        • Gość: magda Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? IP: *.home.aster.pl 28.06.11, 18:42
          jak juz pisałam przez całą drogę korzystałam z niemec do paryża, w wersalu kemping ( w tej samej cenie nasz wyszedł co pobyt w B&B) ale okazało się że nie ma możliwości przedłużeia pobytu na campingu i musieliśmy gdzieś się zaczepić. Pojechaliśmy do tours i tam pozwiedzaliśmy po drodze zamki nad loarą. Z powrotem mieliśmy zatrzymac się jeszcze w Paryżu na kilka dni. Zbliżał się noc a po drodze zabaczyłam F1. Przypomniałam sobie że każdy chwalił ten hotel choć pisaliscie że jest skromny. Ja przyzwyczajona byłam do noclegów po studecku ale wymagam czystości jako takiej. Niestety przed hotelem siedzaiło kilka typków popijając sikacza. dostaliśmy pokój na parterze, śmierdzący lizolem, bez klimy było gorąco, nie można było okna otworzyć bo darli pyska za oknem, pościel śmierdziała stęchlizną a na wykąldzinie były dziwne plamy, za ścianą pracownicy jacyś mieli impreze, toaleta może czyszczona rano, ja jak weszłam to ubikacji to kibelek był wysmarowany czyimś g..i podłoga była zachlapana jakby nie zdążył. do prysznica nie miałam odwagi juz wejść. Ale najgorsze było jak wstałam w nocy się napić i zo0baczyłam dwa wielkie prusaki chodzące po ścianie. rano nawet nie jadłam śniadania, spakowałaliśmy się, a śniadanie jest marne w porównaiu z tym co serwują w B&B choć w tej samej cenie.
          Dziekuję bardzo, nigdy już tam się nie zatrzymam
          • Gość: Ania Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 08:00
            Moze po prostu taki miałaś traf. My korzystaliśmy tez i było spoko. Napewno zadne luksusy ale ok. Toalety, prysznice to kapsuły ktore mają system samoczyszczenia.
            • jovikaa Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? 26.10.11, 14:00
              No właśnie, po każdym wyjściu toalety same się czyszczą, więc skąd ten brud... może system był uszkodzony. Ja miałam czysty pokoik, sprzątany codziennie i wymieniane ręczniki. Fakt, że wysoko, na 4 chyba piętrze
    • Gość: Olka Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 15:32
      Cześć Robert,
      Rzuć okiem na Le Grand *, obok stacji metra i pociągów RER C. Pokoje dal 2 osób za €40/doba. moj znajomy tam był i mówił, że za taką cenę jest bardzo zadwolony: www.hotele-paryz.france-hotel-online.com/pl/hotels/hotel/6520-Le_Grand_Hôtel.html
      Pzdr
    • Gość: Max Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.11, 14:36
      Polecam francuską sieć dwugwiazdkowych hoteli B&B HOTELS: www.hotelbb.pl/
    • Gość: Michał paris Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? IP: *.dsl.sta.abo.bbox.fr 19.08.11, 02:54
      Wynajmę studio w centrum Paryża (blisko Gare de l'Est ) dla 2-3 osób. Jest to kawalerka z aneksem kuchennym i łazienką. Cena za noc od 50 do 70 euro (zalezna od liczby osób i długości pobytu).
      Fotografie przesyłam emailem. Adres roomsinparis@gmail.com
      tel: +33 659 211 546
    • Gość: roberto2711 Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? IP: *.play-internet.pl 04.09.11, 09:39
      wiem ze juz po waszym powrocie z paryza ale ja zdecydowanie polecam hotel ibis Porte d`Italie bylem tam przez 5 dni w polowie sierpnia
      cena za pokoj za dobe to 45 € - warunek jest tylko taki ze trzeba conamjmniej 20 dni przed planowanym pobytem zarezerwowac i zaplacic przez internet i niema mozna zadnymch zmian i anulacji robic
      oferta nazywa sie happy 20 - nie wiem jak dlugo beda ja mieli w swojej ofercie ale warto z niej skorzystac
      pokoj naprawde swietny jak za te pieniadze - duze podwojne lozko duza kabina prysznicowa
      ja zdecydowanie polecam
    • sky4flynet Re: Paryż na 5-7 dni, jaki tani hotel wybrać? 21.12.11, 17:44
      Polecam formule 1,

Dobry, tani hotel, nie za wysoki standard ale za ta cene jest ok. Poza tym niemal wszytskie sa bliskko stacji metra wiec wszedzie szybko sie dojedzie. W tej cenia, na nocleg jak najardziej mozna polecic.

Tanie bilety lotnicze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka