Dodaj do ulubionych

jak to jest z booking.com

11.02.11, 11:04
Czy portal booking.com obejmuje też hotele sieciowe i tanie noclegi? Pytam, bo w Paryżu nocowałam w formule1 za baaardzo niewielkie pieniądze, ale kiedy wstępnie szukałam na booking, noclegi wychodziły koszmarnie drogie a f1 nie pojawił się w ogóle (dobrze, że o f1 dowiedziałam się na tym forum - strasznie bym przepłaciła).

Teraz analogiczna sytuacja: szukam hotelu we Włoszech i też wysokie ceny na booking.com. No. ale może po prostu Włochy są droższe. Wiem, że nie ma tam F1 ani Etapu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomay Re: jak to jest z booking.com IP: 213.156.119.* 11.02.11, 11:32
      Ja przez booking.com zarezerwowałem sobie hotel pod Paryżem sieci Premiere Classe, pokój 3 osobowy 60euro.
      • jovikaa Re: jak to jest z booking.com 11.02.11, 11:47
        No widzisz, hotel sieciowy f1 jest przyzwoity i jeszcze tańszy (47euro za trójkę) i na booking nie wyskakuje...
        • Gość: Aga Re: jak to jest z booking.com IP: *.dmbos.com.pl 11.02.11, 15:47
          Nie zawsze booking .com ma najnizsze ceny. Ja znalazłam swój hotel na booking.com, ale rezerwowałam bezpośrednio w hotelu i wyszło mnie taniej jakieś 40%. Ale to wyjątek był chyba.
        • Gość: Tomay Re: jak to jest z booking.com IP: 213.156.119.* 11.02.11, 16:27
          @jovikaa
          Jak lecisz samolotem to ok, ale jak samochodem to już nie jest tak tanio nawet w F1 bo dolicz sobie za parking ok. 20 euro/dzień.
          No i w F1 nie masz ubikacji i łazienki w pokoju.
          • jovikaa Re: jak to jest z booking.com 12.02.11, 12:40
            Tak, ja wiem, że standard f1 jest niższy, tylko powodem tego wątku było pokazanie, że te tańsze opcje nie wyskakują w ogóle na booking i planując następny wyjazd nie wiem, czy hoteli tańszych nie ma w ogóle, czy też nie ma na tym portalu...
            • Gość: coco Re: jak to jest z booking.com IP: *.155.76-86.rev.gaoland.net 12.02.11, 13:31
              na tym portalu brak najtanszych hoteli, gdyz nie ma juz na czym obnizyc ceny, ani zarobic, wiec hotele, jak f1 nie interesuja portali inernetowych.
              niemniej jednak mozna tam znalezc wiele tanich hoteli w centrum miasta, niestety czesto bez parkingu, a w paryzu znalezienie miejsca do parkowania nie jest latwe.
              • Gość: lolek Re: jak to jest z booking.com IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 20:05
                spróbujcie następnym razem hotelscombined.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka