Dodaj do ulubionych

Disneyland ale bilety na miejscu

17.04.12, 23:03
W internecie znalazlam bilety na konkretny dzien za 35e. Czy kupujac bilety na miejscu przed samym Disneylanem cena jest taka sama? Oczywiscie w pierwszej opcji pewnie krotsza kolejka ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dana Re: Disneyland ale bilety na miejscu IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 18.04.12, 01:50
      na miejscu będą droższe,chyba teraz kosztują kolo 60 euro na osobę.
      Ale nie polecam, bilety datowane, a jak Francuzom zamarza się tak przez nich lubiane strajki.
      Kiedyś wpadłam tak na Luwrze miałam przewodnika z rezerwacja na datę i godzinę - a tu zamknięte - strajkują. Zobacz linka oni maja dobra cenę na dwa parki Disneyland i Asterix bez datowe www.lekierfrance.com/act-fp_id-467_lg-PL_currency-eur.html
      dobrej zabawy a tak polecam bardziej Asterixa niz Disneya
      • Gość: Milka Re: Disneyland ale bilety na miejscu IP: *.free.aero2.net.pl 18.04.12, 16:56
        Jak dobrze poszukasz we FNAC to znajdziesz bilety bez konkretnej daty. Sa one faktycznie drozsze.
        Najtańsze bilety oferuje FNAC.
        • kara13 Re: Disneyland ale bilety na miejscu 18.04.12, 21:51
          Gość portalu: Milka napisał(a):

> Jak dobrze poszukasz we FNAC to znajdziesz bilety bez konkretnej daty. Sa one f
          > aktycznie drozsze.
          > Najtańsze bilety oferuje FNAC.

Wiem, ze tam jest taniej ale ciekawi mnie ile kosztuja na miejscu. Jade na dniach a ta kiepska pogoda i boje sie zaryzykowac kupno biletu na konkretny dzien.
          • ela.tu-i-tam Re: Disneyland ale bilety na miejscu 18.04.12, 22:18
            kara13 napisała:

> Wiem, ze tam jest taniej ale ciekawi mnie ile kosztuja na miejscu. Jade na
            > dniach a ta kiepska pogoda i boje sie zaryzykowac kupno biletu na konkretny
            > dzien.

Oh, teraz zrozumialam. Pogoda jest rzeczywiscie beznadziejna, bardzo zimno (6° na termometrze samochodu dzis o 19-tej przy powrocie z pracy), i mocny deszcz. Zimno jest od poczatku kwietnia, w radiu slyszalam ze niektore restauracje reklamuja solidne zimowe jedzenie ... dla zlodowacialych ludzi.
            Oby sie ocieplilo.
            • aniuta65 Re: Disneyland ale bilety na miejscu 18.04.12, 22:48
              Większość atrakcji jest wewnątrz pomieszczeń. Z pogodą faktycznie bywa roznie. Sama obawiałam się gdy kupowałam bilety. Mysle ze na miejscu raczej nie kupisz taniej biletow. Chyba ze poszperasz i sprawdzisz super markety.
              Z tego co pamiętam to niektore duze super markety sprzedawały tańsze bilety. Nie wiem jednak jak to wyglada na dzień dzisiejszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka