Dodaj do ulubionych

chyba trochę zawaliłam

19.05.12, 15:30
4 czerwca wyjezdzamy do Paryża, a jeszcze nie mamy hotelu ani nic, zadnego noclegu
problem polega na tym, ze muszę znaleźć cos dla pieciu osób- troje dorosłych, piecio i czternastolatek
wiec jakies dwa pokoje...
szukam od paru tygodni i wychodzi mi 300 euro jak nic, a nie ukrywam, ze wolalabym w Paryzu te pieniadze spoztkowac jakos inaczej
wiem, że późno, ale moze poradzicie mi coś innego, tanszego?
latam po watku przyszpilonym o noclegach, ale oprocz formuły niczego nie znalazlam atrakcyjnego
w formule nocowalismy w Lille, to był wymuszony nocleg i nie ukrywamm, że te hotele wlasnie tak traktuje- szybka kimka na jedna noc
poradzicie cos moze?
dzieki z góry
Obserwuj wątek
    • dekaskow Re: chyba trochę zawaliłam 19.05.12, 16:10
      my braliśmy mieszkania przez centreparis.com
      możesz wziąść studio plus materac jako dostawka. spokojnie prześpicie w 5 osób. Cena pewnie około 80euro za noc
      • konwalka Re: chyba trochę zawaliłam 19.05.12, 16:32
        dzieki, tu tez juz byłam
        też grubasnie ponad 200, a problem polega na tym, ze koszt wszytskich to moja broszka :/
        kiedys ktos wspominał o zakonnicach czy klasztorze, gdzie może nie za Bóg zapłac, ale za niewiele więcj mozna znaleźć spanie, wiec czepiam się takich mozliwości i pytam
        • labadine Re: chyba trochę zawaliłam 19.05.12, 19:33
          zobacz na www.france-hotel-guide.com/france/75budget2.html
          • ennka Re: chyba trochę zawaliłam 19.05.12, 20:38
            Może to będzie ci odpowiadało?
            annaimmoparis.jimdo.com/appartement-st-placide/
            Ktoś z forum z tego korzystał i był zadowolony.
            Lokalizacja super.
            Namiarów na ten klasztor nie pamiętam,ale kojarzę ,że to było dość daleko od Paryża.
            Podejrzewam ,że koszt dojazdów może zrównoważyć różnicę w cenie noclegu.
            P.S.być może chodzi o ośrodek im.Kozłowskich,o którym mowa na tej stronie.
            www.mission-catholique-polonaise.net/index.php?option=com_content&view=category&id=42&layout=blog&Itemid=61&lang=pl
          • Gość: milka Re: chyba trochę zawaliłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 20:40
            zobacz kemping International w Maisons Laffitte .Jest w ofercie EUROCAMPU i VACANSOLEI. Czerwiec to czas przed sezonem i mozna wtedy naprawde za male pieniądze wynająć tam mobilek.
            • konwalka Re: chyba trochę zawaliłam 19.05.12, 22:16
              dziekuje bardzo za odzew
              to ja jeszcze z dwoma pytankami: jakieś praktyczne porady odnosnie parkowania samochodu? czego unikać, może jakies bilety trzydniowe, zeby zaoszczedzic?
              i jeszzce - gdzie jest najbardziej wypasiony skatepark? starsze dziecko ma swoje plany co do stolicy Francji i swiata :)
              • Gość: e-tam parkowanie samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.12, 11:22
                konwalka 19.05.12, 22:16
                ... jakieś praktyczne porady odnosnie parkowania samochodu?...

O parkowaniu w dzień nic nie napiszę,
                parkowanie w nocy < zerknij, graniczy z cudem

Parkowanie 24h < baza + Parking

Pozdrawiam,
                • konwalka Re: parkowanie samochodu 20.05.12, 12:04
                  aha :/
                  dzieki, juz odrobine wiemy, co sie moze dziać
                  pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka