Gość: Asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.13, 19:27 Czy może ktoś polecić noclegi na Korsyce. Interesuje mnie apartament z aneksem kuchennym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość1 Re: Korsyka - noclegi IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.13, 23:39 ktoś polecał i ja korzystam:-) właśnie załatwiam formalności z biurem Interkors z Częstochowy - myślę, że znajdą dla Ciebie odpowiednią propozycję:-) najłatwiej znaleźć coś na tygodniowy pobyt (lub wielokrotność) od soboty do soboty. Oczywiście krócej też się da ale trudniej z rezerwacjami. Plusem jest to, że nie pobierają prowizji i że przy okazji załatwią bilety na prom i to odrobinę taniej niż przez stronę przewoźnika:-) chyba, że masz namiot - wtedy nie musisz rezerwować - znajdziesz jakiś camping na miejscu bez żadnego problemu i to jest najtańsza opcja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
matcin Re: Korsyka - noclegi 29.12.13, 12:50 Link do apartamentów cała Francja. Bez żadnych pośredników. Sam korzystałem jak byłem w Paryżu. Miałem apartament za 300 Euro tydzień -10 dzielnica. Korsyka: search.vivastreet.com/annonces-location-vacances+corse?lb=new&search=1&start_field=1&keywords=&cat_1=136&sp_housing_weekly_rent%5Bstart%5D=&sp_housing_weekly_rent%5Bend%5D=&sp_housing_nb_sleeps%5Bstart%5D=&sp_housing_nb_sleeps%5Bend%5D=&sp_common_main_type=&sp_common_designation=&offer_type=offer&geosearch_text=&geo_radial_distance=0&searchGeoId=26017&end_field= http://www.vivastreet.com/ Immobilier --> Locations vacances Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MENEXPERT Re: Korsyka - noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 20:22 Byłem , polecam www.auberge-casamathea-corse.com/ Odpowiedz Link Zgłoś