Gość: addd IP: *.tktelekom.pl 15.10.14, 09:46 Wybieramy się latem do Francji i zamierzamy spędzić 2-3 dni w okolicach Chambery, Aix i Annency. Które z nich wybrać na ten krótki pobyt? Myślimy o Annency, ale może ...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moi Re: Chambery, Aix czy tez Annency IP: *.fbx.proxad.net 15.10.14, 12:09 Co chcecie robic, zobaczyc - tak wybierzcie. Okolice fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addd Re: Chambery, Aix czy tez Annency IP: *.tktelekom.pl 15.10.14, 12:41 Będziemy nad morzem a potem chcemy zobaczyć jeszcze ciekawe miejsca. Rozumiem, że Annency? Odpowiedz Link Zgłoś
capricorn43 Re: Chambery, Aix czy tez Annency 15.10.14, 20:59 Ciekawe miejsca to dość pojemna kategoria:) aseretka i bah zasypią Cię pewnie zaraz dziesiątkami propozycji... Wydaje się, że położenie nad jeziorem faworyzuje z Twoich propozycji Aix lub Annecy (Chambery nie zachwyciło mnie specjalnie). Za to Annecy jak najbardziej (w Aix nie byłem). Fajne położenie, miłe knajpki nad kanałami, całkiem wysokie góry w pobliżu (La Tournette), możliwość polatania na lotni nad jeziorem (również jako pasażer) - ale czy aż na 3 dni to nie wiem... no chyba, że Chamonix i Aquille de Midi przy okazji, jakieś 90 km stamtąd... Tak czy owak - miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Chambery, Aix czy tez Annency 15.10.14, 16:35 Osobiście wybrałabym Annency. Miasto pięknie położone nad kanałami, urocza Starówka, XII-wieczny zamek, położony na wysepce Palais d'Isle, który pełnił też funkcje więzienia. No i do tego piękne otoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77eu Re: Chambery, Aix czy tez Annecy... 15.10.14, 21:13 Osobiście także wybrałbym Annecy: fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,126988924,127794492.html i następne posty bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addd Re: Chambery, Aix czy tez Annency IP: *.tktelekom.pl 16.10.14, 16:06 Serdecznie dziękuje za odpowiedzi. Chyba całe 3 dni poświęcimy na Annency. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
physioontheroad.pl Re: Chambery, Aix czy tez Annency 06.04.19, 16:52 Zdecydowanie polecam Annecy, malownicze miasteczko ze starym miastem, w okolicy piękne jezioro i dużo tras rowerowych i trekkingowych. Do Chambery także warto się wybrać na pół dnia Odpowiedz Link Zgłoś