Dodaj do ulubionych

ibis w paryżu

IP: *.chello.pl 06.03.06, 23:47
Witam, wybieram sie do Paryża w lipcu na pare dni, które hotele z tej sieci
możecie polecić chodzi o lokalizacje (blisko centrum) i warunki pobytu.Wyjazd
turystyczny,a może znacie ten i możecie podzielić sie opiniami Ibis Grands
Boulevards Opera .Dzieki za informacje
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: ibis w paryżu IP: *.chello.pl 11.03.06, 16:22
      podbijam temat
      • Gość: joma24 Re: ibis w paryżu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.06, 16:20
        w.lasnie wróclismy z Paryza - spalismy w Best Western Axel Opera - polecam,
        cena przystepna i w fajnym mijecu (przystanek Grand Boulevard) , Ibis tez
        gdzieś obok był, ale generlanie tam jest mnóstwo holeteli. Co moge polecić to
        te okolice - wszedzie blisko.
        • Gość: jacek Re: ibis w paryżu IP: *.chello.pl 18.03.06, 01:57
          • teneniel Re: ibis w paryżu 19.03.06, 01:55
            a jaka cena dokladnie? ja potrzebuja jakis fajny, niedrogi hotel na weekend
            31.03-02.14... macie moze jakies pomysly...?
            • Gość: joma Re: ibis w paryżu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.06, 18:04
              odpowiadam z pewnym opóxnieniem :( pewnie juz wytjechaliscie
              cena to 85 euro - hotel 3 gwiazdki, fajne miejsce, ze sniadaniem
              • masmo78 Re: ibis w paryżu 19.04.06, 22:55
                My spalismy w IBIS Republique. Jakies pol godzinki -40 minut wolnym spacerkiem
                do luwru, metrem kilka stacji.
                Ja przed wyjazdem czytalam opinie o Ibisach na: www.tripadvisor.com
                wpisujesz tam szukana lokalizacje i hotel (np. ibis paris) i wyskakuja opisy
                osob, ktore sie w danym hotelu zatrzymaly i ich oceny. Opinie o Ibis Republique
                byly zgodne z rzeczywistoscia:) Znajomi byli w Grand Boulevards - ponoc tez
                bardzo milo.
    • Gość: Syrena Re: ibis w paryżu IP: *.orange.pl 22.04.06, 20:23
      Witam i polecam Ibis Tour Eiffel.
      Pozdrawiam
      Syrena
    • Gość: finansista Re: ibis w paryżu IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:00
      witam
      byłem w 2003, spaliśmy w Ibisie, który był dosłownie kilka metrów od stacji metra zaraz za obwodnicą, nie pamietam jak się sam hotel nazywał, ale chyba jakos podobnie jak stacja metra obok hotelu czyli Eglise de Pantin (przepraszam jesli przekreciłem nazwę, wolę jezyk angielski), pod hotelem parking podziemny, z tyłu hotelu petla autobusowa, przed wejsciem metro, znakomite połaczenia
      spałem w wielu Ibisach, ten mogę z czystym sumieniem polecić PS: kilka metrów od hotelu jest kebab, jadłem i zyję :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka