Dodaj do ulubionych

Paryż-nocleg

IP: 193.59.95.* 29.03.06, 15:37
Bardzo proszę o pomoc. na przełomie maja i czerwca lecimy z dzieckiem (8 lat)
na 5 dni do Paryża. lądowanie na Orly. potrzebujemy hotelu/hostelu, z łatwym
dojazdem z lotniska (lądujemy późnym wieczorem!), niedrogiego, ale (z uwagi
na dziecko) z prysznicem i wc w pokoju.
będę wdzięczna za konkretne namiary; inne porady i wskazówki mile widzane :)
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek162 Re: Paryż-nocleg IP: *.w86-205.abo.wanadoo.fr 29.03.06, 20:12
      zobacz tutaj :
      www.francopolo.pl/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=3&func=showcat&catid=10
      • Gość: jama30 Re: Paryż-nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 00:15
        dzięki
        a moze ktoś kto niedawno był podalby mi parę adresów; hotelików i hosteli jest
        w sieci mnóstwo, ale ciężko się połapać niezorientowanym, takim jak my :)
        zależy mi żeby był łatwy dojazd z lotniska, a nie zawsze są
        opisy 'komunikacyjne'. pomocy!
        z góry dziękuję :)
        • Gość: Isabelle Re: Paryż-nocleg IP: *.fbx.proxad.net 01.04.06, 00:56
          dojazd z jakiego lotniska?
    • renebenay Re: Paryż-nocleg 01.04.06, 00:58
      O ktorej przylatuje samolot na Orly--w 14 dzielnicy Paryza sa hotele w granicach
      80€ za noc dla dwoch osob-tj.mniej wiecej 30 minut jazdy RER od Orly.
    • haannaa1919 Re: Paryż-nocleg 04.08.13, 13:26
      Mini kawalerka / pokój na poddaszu do wynajęcia w centrum Paryża w konkretnych datach:

od 12.08. do 31.08. I 22.09. do 26.09.

Metro Liege lub Place de Clichy. Parę kroków do Moulin Rouge i trochę dalej do Opery :)
      Bezpieczna okolica. 6 pietro bez windy. Kawalerka wyposażona i umeblowana w podstawowe rzeczy (jest kanapa dla 2 osób, aneks kuchenny, szafki, prysznic, WC na korytarzu)... i piekarnia tuż obok ;)

Proszę pisać na maila: h-a-t@o2.pl
      • Gość: xyz Re: Paryż-nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 20:16
        i to 6 pietro bez windy
      • Gość: andrzej088@op.pl Re: Paryż-nocleg IP: *.osnanet.de 24.05.14, 19:47
        dzien dobry mam pytanie związane z wynajęciem w sierpniu a dokładnie od 7 do 10 go panskiej kawalerki w paryrzu . Jezeli jest aktualne i termin jest wolny prosze o kontakt na meill andrzej088@op.pl .miłego dnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka