Gość: Karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:16 Jak to jest czy bilet wejsciowy do Disnaylandu można kupić na 1 dzień minimum.?? czy jest możliwość kupienia biletu na kilka godzin??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Disnayland 05.05.07, 22:11 z ich strony wynika, ze nie ma biletow na godziny : offers.disneylandparis.co.uk/tickets/index.xhtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovanka5 Re: Disnayland IP: *.sejm.gov.pl 07.05.07, 10:34 minimum 1 dniowy na 1 park, sa teraz także (to nowość) 1 dniowy na dwa parki, albo dwu i trzydniowe (na oba parki) Odpowiedz Link Zgłoś
horner Re: Disnayland 07.05.07, 13:36 przy czym oferta 1 dzień 2 parki to jest bilet dla naiwnych bo nie ma fizycznie możliwości zobaczenia głównych atrakcji w obu parkach w 1 dzień :) Pozdrawiam. Horner. foto.poznan4u.com.pl - fotograf Poznań poznan4u.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Disnayland IP: *.aster.pl 07.05.07, 12:49 witam wybieram się z dzieckiem do Disnaylandu na ile dni warto jechac i czy macie jakies namiary na tanie noclegi czytałam że formuła 1 jest tania ale czy jest daleko od Disnaylandu Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka5 Re: Disnayland 07.05.07, 14:59 Gość portalu: nowy napisał(a): > witam wybieram się z dzieckiem do Disnaylandu na ile dni warto jechac i czy > macie jakies namiary na tanie noclegi czytałam że formuła 1 jest tania ale czy > jest daleko od Disnaylandu mozna na 1 dzień, zalezy w jakim wieku dziecko - jak małe, to nie wszystkie atrakcje dostepne (rollercostery itp), jak wieksze - to wiecej czasu potrzebne. trzeba uwzglednic stanie w kolejkach, czasem po półtorej godziny, jesli pójdzie się w weekend.Jest obok walt disney studio, tu tez potrzeba pare godzin tym bardziej że np. pokazy kaskaderskie tylko o niektórych godzinach. jesli chce sie spokojnie połazić, i niektóre rzeczy powtórzyc (to się zdarzyło mojemu dziecko, że chciał np. na Buzza isc 3 razy) to chyba potrzeba dwóch dni... Odpowiedz Link Zgłoś