el_la 19.05.07, 16:36 Przylatujemy do Lille i chcielibyśmy wynająć na tydzieN nieduży samochód. Czy ktoś mógłby mi polecić "lokalne" i rzetelne wypożyczalnie ? (międzynarodowe typu Avis czy Hertz już sprawdziłam....) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela.tu-i-tam Re: wynajem samochodu Lille IP: *.fbx.proxad.net 19.05.07, 16:53 expedia.fr daje ceny od 6 agencji, wszystkie sa miedzynarodowe, cena na tydzien 26/5 do 2/6/07 z ubezpieczniem i nieograniczone kilometry powyzej 202. Uwazam, ze cena jest ok, w Stanach nie jest taniej, a maja opinie byc tanie. Powiedzialabym, ze lokalne agencje nie istnieja. W kazdym razie nigdy tu we Francji nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: wynajem samochodu Lille 20.05.07, 08:59 el_la napisała: > Czy > ktoś mógłby mi polecić "lokalne" i rzetelne wypożyczalnie ? Nie ma. Miałem ten sam problem (też w Lille) w weekend majowy. Wziąłem w końcu z Europcar. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
el_la Re: wynajem samochodu Lille 20.05.07, 18:04 Dziekuję za informacje. Szkoda, że nic tańszego nie ma. Ostatnio, w Maladze, wypożyczylismy samochód w lokalnej sieci hiszpańskiej - kosztował połowę tego, co zapłacilibyśmy w tych międzynarodowych... Odpowiedz Link Zgłoś