renelka-1 17.11.08, 12:24 Witajcie.Czy któs był z vacansoleil we Francji- Bretanii,Normandii,albo gdziekolwiek we Francji.Możecie powiedzieć cos o namiotach,mobilehome.Jak z rezerwacją?dzieki za odp.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: vacansoleil we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 14:06 Lepiej z EUROCAMP maja duzo nizsze ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: vacansoleil we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 21:15 Ja byłam w tym roku - tydzień na Lazurowym Wybrzeżu i tydzień w Langwedocji. I raz była to wpadka firmy a raz nie. Zresztą najlepiej poczytaj na forum włoskim - tam bujnie rozwijają się 2 wątki na interesujący Cię temat. Nie jest ważny kraj, do którego jedziesz. Firma pownna działać wszędzie tak samo i jak widzę wpadki też może mieć wszędzie. Co do Francji, to mnie osobiście przeszkadzały koedukacyjne łazienki na campingach - półnadzy faceci jak idziesz kapać dziecko, niskie drzwi do pisuarów, dość swobodne zachowanie co niektórych pod prysznicami. Ale to nie jest związane z Vanansoleil tylko z campingiem. Pytałam na forum czy to norma we Francji ale nie uzyskałam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: vacansoleil we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 21:29 Ja na EUROCAMPIE w Paryzu mam zarezerwowany mobilehome.Sa tam 2 sypialnie .W pelni wyposazona kuchnia i lazienka. W zwiazku z tym wspolnej lazienki miec nie bede.Oferte na ten sam camping ma EUROCAMP i vacansoleil. Roznia sie cena i to duza. Az mie zatkalo jak zobaczylam przelicznik Vacansoleil jab bym wykupila u nich .Ponad 100% drozej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: vacansoleil we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 23:05 Nie analizowałam cenników. Wiem tylko że duże różnice w cenie są pod koniec sierpnia, na korzyść Eurocampu i to zdecydowaną. W sezonie to wychodziło jakoś podobnie. Mobliehome są zaś w ofercie wszystkich tego typu firm - i Eurocampu i Vacansoleil, Selectcampu itp. A z łazienkami, to chodziło mi o noclegi w namiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: vacansoleil we Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 11:46 ja mam wrzesien zaklepany .Najlepsze to wlasnie bylo to ze camp ten sam International w Paryzu.Ta ofere ma i EUROCAMP i Vancansoleil. Odpowiedz Link Zgłoś