dziu_bek 21.09.09, 14:57 Czy ktoś był może na tym campingu?? Rezerwowałam dwa inne na przyszły sezon jednak dziś dostałam ofertę na Sant Angelo i się zastanawiam. Będę wdzięczna za wszelkie opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liza Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 17:23 Też rezerwowałam inny camping. I dziś tj.21.09 otrzymałam rezerwację z eurocampu właśnie na sant angelo i pustka w głowie. Co oni ztym campingiem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziu_bek Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu 21.09.09, 20:34 Ten camping jest duży z tego co widziałam na ich stronce, może dlatego wszystkich tam upychaja:) Zamierzasz skorzystac z tej oferty? My sie zdecydowalismy i ruszamy 29 sierpnia, moze sie spotkamy na miejscu:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 14:10 Witam. Kemping San't Angelo był pierwszym kempingiem na który trafiłem z oferty Selectcampu. I po doświadczeniach z tym kempingiem - jeżdżę na kempingi od kilku lat. Kemping jest bardzo fajny (nie jest tak ogromny jak Union Lido - jak dla mnie w sam raz), czysty (łazienki sprzątane kilka razy dziennie), fajne baseny i plac zabaw, blisko plaża. Kemping godny polecenia, choć jeśli dobrze pamiętam to namioty Eurocampu miały trochę mniejsze place niż na innych kampingach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 18:29 Ja się jeszcze do końca nie zdecydowałam, chociaż cena wrześniowa jest bardzo zachęcająca. Dałam sobie jeszcze tydzien na przemyślenia. Jadę tam w terminie od 4 do 13 września 2010 i chetnie się spotkam. Wcześniej bywałam na campingach tylko z Chorwacji i to z vacansoleil. A Włochy po raz pierwszy. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziu_bek Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu 23.09.09, 09:28 No to jeśli się zdecydujesz, to na pewno się spotkamy:) My będziemy tam w terminie 28.08. do 10.09.2010 - już nie mogę się doczekać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu IP: *.master.pl 01.02.10, 21:35 Chciałbym połączyć pobyt we Włoszech i Chorwacji. Jednak tu widzę tylko 1 camp - w Poreć. Czy są tam jeszcze inne z Eurocampu lub Vacansolei? Ja byłe w ub roku w San Vincenzo i bardzo go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 22:48 Zapytanie całkowicie niezrozumiałe! Tu, tak, jak, gdzie, kiedy, ale o co chodzi.... Chętnie wytłumaczę jak szuka się ofert na stronach, np. Vcansoleil, gdy zrozumię, czego szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oxi Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.10, 09:47 Witam! Właśnie wróciłam z tego kempingu i szczerze powiedziawszy nie pojadę tam więcej. Kemping jak kemping wszystko niby jest, ale................. Po pierwsze i chyba najważniejsze dla rodzin z dziećmi - baseny nie są podgrzewane, a to już błąd!!!!Woda zimna!!!!! Szaleństwem kolejnym jest to, że jest on nieczynny od godziny 13 do 15 ( sjesta). Nie spotkałam tego na innych kempingach, aby basen był nieczynny bo sjesta - jakieś wariactwo. Siłownia płatna 2 euro za dzień - również niespotykane na innych kempingach gdzie większość tego typu obiektów dla wczasowiczów było gratis!!! Po drugie sklep dobrze zaopatrzony ( tak niby jest w folderze), mam wrażenie że ktoś, kto to pisał nie ma pojęcia jak wygląda sklep dobrze zaopatrzony, bo w tym na kempingu oprócz cen powalających ( bagietka 1,91 euro) za wiele nie było - ( no ale od czego są SUPERMERCATO - tam bagietka 0,59 euro). Animacje dla dzieci pozostawiają wiele do życzenia ( dzieci wracały znudzone).No i chyba najważniejsze - rozstawienie mobilhomów Eurocampu!!!! - jest ich tylko 10 z tego co policzyliśmy na całym kempingu. Położone one są przy jednym z końców pod płotem, za którym jest albo wysypisko śmieci albo ich sortownia ( nie wiem, nie zaglądałam ale dźwięki wydobywające się zza płotu w dni robocze nie pozwalały na inną interpretację). Pominę tu przejeżdżające obok domków ciężarówki ze śmieciami. Domki ustawione są w sposób taki, że sąsiad dokładnie wie co jesz, o czym mówisz i co roisz - zero prywatności!!! Byłam już na innych kempingach z tej firmy i zdecydowanie ten jest najgorszy. Oczywiście są i plusy: doki są czyste, kemping jest czysty, toalety czyste i tu żadnych zarzutów nie mam no i piękna plaża. Jeśli chodzi o samą miejscowość w pobliżu kempingu to po prostu dwa markety, stoiska z materacami, piłkami innymi drobnostkami i nic poza tym. Z pewnością Cavallino będzie kiedyś piękną turystyczną miejscowością co do tego nie mam wątpliwości, ale obecnie jest to pół na pół miejsce gdzie zaczyna się turystyka, a nie skończyło się jeszcze rolnictwo. Nie wiem być może ktoś powie, że jestem nie obiektywna i wymagam nie wiadomo czego - niestety nie!!! Ja tylko porównałam ten kemping do np. Pra Delle Torri czy chociażby Bella Italia - kempingi oznaczone tym samym standardem. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu 10.09.10, 19:59 Nie znam tego campingu, ale zwykle nawet jesli w porze sjesty jesy sznur wokol basenu, nie znaczy to, ze nie mozna z niego korzystac / nie ma po prostu ratownika, ale na wlasna odpowiedzialnosc mozna plywac /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.10, 18:40 Byłam na tym campingu w 2006 roku z Suncampem i szczerze polecam. W ubiegłym roku byłam natomiast na campingu Cavallino. Porównanie zdecydowanie wypada na korzyść Sant Angelo. Mobilehomy Suncampu co prawda dość małe i część kuchenna znajdowała się na zewnątrz w takiej "namiotowej przybudówce", ale to szczegół. Odległość między mobilehomami moim zdaniem ok, na Cavallino zdecydowanie ciaśniej. Poza tym camping bardzo ładny, dużo wypielęgnowanej zieleni. Animacje moim dzieciom bardzo się podobały (m.in. przedstawienie na basenie, występ clowna który również wręczał prezenty dzieciom obchodzącym urodziny), animacje na Cavallino to porażka. Pewnego dnia rozstawiono wielkie dmuchane zabawki - dla dzieci niesamowita frajda. Basen faktycznie zamykany na 2 godziny, ale jakoś nie kojarzę lodoawtej wody. Co roku jeżdżę na campingi i nie spotkałam podgrzewanych basenów zewnętrznych. Poza tym bardzo ładna plaża przylegająca do campingu. Natomiast zaoptrzenie sklepu takie samo jak na większości campingów, jeśli ktoś spodziewał się supermarketu to nie ten adres, a ceny w takim sklepie standardowo dużo wyższe niż poza campingiem. Zresztą w okolicy jest kilka dużych dobrze zaopatrzonych sklepów, gdzie się robi większe zakupy. Dla mnie najważniejsze, że camping jest położony przy ładnej plaży, ma bardzo fajne baseny, jest bardzo czysty i moim zdaniem dużo atrakcji dla dzieci. Zakwaterowanie nie powalało z nóg, ale nie zepsuło mi to wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pepe.pl Re: Camping Sant Angelo z Eurocampu 13.11.10, 08:16 Czy Ktoś może potwierdzić złe usytułowanie mobil home eurocampu na Sant Angelo? Może nie jest tak źle jak napisała Oxi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Camping Sant Angelo IP: *.silesnet.pl 25.05.13, 21:58 Witam czy był ktoś z Was ostatnio na tym kampingu bo brak nowych wpisów, a wybieramy się z mężem na ten kamping od 15 czerwca 2013 r. chciałabym się dowiedzieć czegoś nowego o tym kampingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Camping Sant Angelo IP: *.interwan.pl 26.05.13, 00:17 byłem tam ze dwa lata temu i tylko kilka dni, ale kojarzę ten kemping bardzo dobrze. Wszędzie czysto, zadbana zieleń, ciekawe baseny (bardzo możliwe, że zamykane na sjestę, bo mocno przestrzegali zachowania ciszy), blisko na plażę. Pod samym nosem supermarket. Wg. mnie jest godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Camping Sant Angelo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.13, 16:16 Byłam 2 lata temu i wybieram sie w tym roku w lipcu. Bardzo przyjazny, zadbany kemping. Piękne baseny, dla dzieci kilka zjeżdżalni, dla dorosłych również coś się znajdzie (zjeżdżalnia na pontonach i bez), otoczenie basenów bardzo ładne, są trawniki i ogród różany, można odpocząć, niekoniecznie w pełnym słońcu. Plaża tuż za ogrodzeniem kempingu. Animacje dla dzieci i dorosłych. Sklep na kempingu droższy niż na zewnątrz, ale jest wybór. Bliskie położenie do Punta Sabbioni, skąd odpływają promy do Wenecji, na wyspy Murano, Burano i Torcello. W pobliskim Lido di Jesolo Park wodny Aqualandia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Camping Sant Angelo IP: *.silesnet.pl 26.05.13, 18:14 Janku lub Magdo czy jest tam gdzie jeździć na rowerach ? brać rowery czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Camping Sant Angelo IP: *.interwan.pl 26.05.13, 21:33 ja nie jestem typem "kolarza", ale sporo ludzi jeździ tam na rowerach, także pewnie znajdziesz dla siebie trasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Camping Sant Angelo IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.13, 15:29 hej, my tez tam będziemy od 15 czerwca, jedziemy pod namioty gustocamp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Camping Sant Angelo IP: 212.244.145.* 12.07.13, 11:36 Witam, jak wczasy? udane? We wrześniu jadę do Sant Angelo, proszę o krótką recenzję jak było, jak warunki,ogólne wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Camping Sant Angelo IP: *.silesnet.pl 15.07.13, 17:45 Dla mnie camping Sant Angelo to raj na ziemi, super plaża, czyściutko, fajny basen, świetny ogród różany, dużo kwiatów, wszystko na najwyższym poziomie polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Camping Sant Angelo IP: *.interwan.pl 15.07.13, 21:47 a jakąś trasę rowerową znalazłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Camping Sant Angelo IP: *.silesnet.pl 16.07.13, 19:44 tak tak,przez kilka kilometrów w jedną i w drugą stronę od campingu są ścieżki rowerowe, więc jest gdzie pojeździć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Camping Sant Angelo IP: 212.244.145.* 30.07.13, 09:10 Hej. Jak wrazenia po urlopie? Proszę o relację z pobytu,my wybieramy się na poczatku września i chciałabym wiedzieć czego się spodziewać... Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Camping Sant Angelo IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.15, 18:43 Byłam na tym campingu w 2011 i 2013 roku, tu fotorelacja :) campingowo.wordpress.com/2015/01/29/sant-angelo-village/ Odpowiedz Link Zgłoś