Gość: magdalena IP: 195.26.74.* 05.11.09, 23:24 Wybieram sie na rodzinne wczasy z dojazdem własnym do Włoch, jakie biuro polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawie_Wloch Bez biura IP: *.client.stsn.net 06.11.09, 02:17 Absolutnie bez biura. Do Wloch jezdzi sie bez biura:) Uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Bez biura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 11:29 > Absolutnie bez biura. Do Wloch jezdzi sie bez biura:) Absolutnie nieprawda. Ceny bungalowów, apartamentów są zdecydowanie tańsze przez biuro, niż rezerwując bezpośrednio na miejscu. Ja akurat jeżdże zazwyczaj z Neckermanna, korzystałem też z Dertour, z jednym ani drugim nie miałem problemów. Znajdź dowolny ośrodek w katalogu biura podróży, odszukaj ten ośrodek w internecie i porównasz wtedy ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Bez biura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 12:57 Witaj, Maciek ma absolutną rację, jeżdzę od lat, zawsze przez biuro, mają zawsze taniej niż przy bezpośredniej rezerwacji, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kicienka Reklamy biur 06.11.09, 16:44 Moze ktos jeszcze (najlepiej z tego samego IP) zachwyci sie podrozami z biur:) Avanti! Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? 06.11.09, 19:12 Absolutnie bez biura, zawsze rezerwuję bezpośrednio przez net. Na forum można znależć wiele sprawdzonych adresów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: 85.222.87.* 11.11.09, 22:19 tylko z triadą. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? 13.11.09, 10:52 Polskie biura podróży /nie wymieniam nazwy/ mają zawsze najtańsze oferty. Tyle, że radość trwa do momentu dojazdu na miejsce, ale wtedy jest już za późno. Po powrocie można składać reklamacje. Papier jest cierpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: *.aster.pl 17.11.09, 15:48 Ja ostatnio korzystałam z eSKY i chyba juz na dlugo pozostane przy tym biurze. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.10, 11:41 z Itaką, bo zarówno wczasy jak i wycieczki do Włoch organizują, mają duży wybór hoteli i dostępnych terminów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 12:25 A ja wymienię... Od 4 lat jeżdżę z Neckermannem, i nigdy nie dostałem mniej niż było podane.Zawsze wyglądało to dobrze, a nawet lepiej niż było przedstawiane. Wygodnie jest mieć bazę,gdzie można popluskać sie w basenie,a jednocześnie jest to dobra baza wypadowa.Obojętnie jaka to część buta. Neckermann ma sporo promocji.Bądź first minute, bądź 7=5 lub 14=12 Nikogo nie reklamuje bezpodstawnie.To jedynie przemyślenia na podstawie czasu dokonanego. Że trzeba poszperać w katalogu? Tak to już jest, że fajne rzeczy nie leżą na tacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: 81.219.231.* 02.02.10, 14:11 Jak pisałam, zawsze przez biuro, może to być również sprawdzona agencja włoska. Napisz jaki region Cię interesuje, byłam już z kilku, może się przydadzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 16:25 Najlepiej we Włoskich agencjach. Mają najbardziej rozsądne ceny, dojazd we własnym zakresie, ale i tak najbardziej opłacalne. Północne Włochy, wybrzeże Adriatyku to np; Agenzia Lampo. www.lampo.it Odpowiedz Link Zgłoś
kamka0072 Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? 18.02.10, 17:26 Ja jeżdże z Europol Tur z Katowic nad Adriatyk tu dostaje voucher a klucze odbieram w Lampo na miejscu. Odbiór problemu. W tym roku miałam zamiar jechać bez porednictwa polskiego biura ( myślałam, ze będzie taniej ), ale jak zadzwoniłam okazało się, że z Europolem jest taniej ( oni wynajmują od Lampo apartamenty w dużej ilość więc maja zniżki, ja jako indywidualny klient mam drożej choć bierze w tym udział polskie biuro ). Wynajmują we włoskiej agencji muszę doliczyć jeszcze ubezpieczenia, które są w cenie rezerwując przez polskie biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: *.sferanet.pl 03.02.10, 11:54 jeśli w okolice Rimini to z Buksa Travel, mają super jedzenie (dla dzieci i dorosłych), duże zniżki dla dzieci i ogólnie jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todob Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:10 No jak to jakie.... Eurocamp! Pozdro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
11angela11 Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? 07.02.10, 13:39 Itaka, bylam kilka razy i zawsze wracalam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:46 Mogę doradzić firmę Rudnik Tumay. Niedawno moja mama jechała z nimi do Włoch i wróciła zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mbcaro Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? 13.02.10, 22:20 Rudnik Tumay??? Chyba żartujesz??? Stare autokary, wieczne opóźnienia i awarie. Nie ma to jak spędzić 10 godzin na autostradzie czekając na podstawienie drugiego sprawnego autobusu. A w grudniu mieli jeszcze jedna atrakcję - www.youtube.com/watch?v=6IT53f1nm2w Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? 14.02.10, 13:44 Zgadzam się ,że żadne biuro ,tylko samemu. Trzeba jednak trochę poszperać w necie,żeby znaleźć dobra ofertę. Mnie się udało znaleźć we wrześniu pokój z kuchnia i łazienką ,w Lucce ,600 m od murów ,za 40 euro/doba. Wybierz rejon , miejscowość i wpisz w Google. Przejrzyj strony , na pewno coś znajdziesz. Sprawdź na Google Maps jak to jest położone. Ja tak robię od lat i zawsze byłam zadowolona z tego ,co wybrałam. Korzystałam też z tej oferty; www.atraveo.it/allgemein/home.php?pid=1148&layoutname=Default&isbot=1&lg=en Mają różne wersje językowe, w górnym rogu ,po prawej stronie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 20:00 witaj, a ta oferta to nie biuro> www.atraveo.it/allgemein/home.php? pid=1148&layoutname=Default&isbot=1&lg=en Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: Z jakim biurem do WŁOCH ???? 15.02.10, 23:44 Tak ,to biuro.Nie jasno się wyraziłam. Korzystałam z ofert tego biuro 3-krotnie. Wszystko było OK.To niemieckie biuro wynajmu mieszkań wakacyjnych. Mają dużo więcej ofert niż np.Interhome. Odpowiedz Link Zgłoś