Gość: desperat IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 00:47 czesc wybiera sie moze ktos za praca do wloch w ciemno chetnie sie przylacze mam 24 latka . Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiavone Re: poszukiwania 06.02.04, 09:22 najczescie slyszy sie, ze to wlosi wybieraja sie za praca do usa, czy ci sie nie pomylily nazwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie-c Re: poszukiwania IP: *.27-151.libero.it 06.02.04, 15:28 Szczerze powiem ze nie slyszalam o Wlochach szukajacych pracy w Stanach. Chyba ze lekarze lub inni profesjonalisci wysokiego szczebla. Do Wloch w ciemno za praca nie radze, pisano juz na ten temat wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: poszukiwania IP: *.dialup.tiscali.it 06.02.04, 15:44 Szukaja, szukaja. Wielu pracuje na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie-c Re: poszukiwania 06.02.04, 16:51 to dla mnie naprawde nowosc, Linn! Daj mi jakies zrodlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: poszukiwania IP: *.dialup.tiscali.it 06.02.04, 17:55 Ostatniego, o jakim slyszalam, szukal tam program Chi l'visto. Znalezli i przywiezli do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie-c Re: poszukiwania 06.02.04, 18:46 do Polski??? Nic juz nie rozumiem, chyba cos pomieszalam, aiutooooo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: poszukiwania IP: *.dialup.tiscali.it 07.02.04, 09:29 Do Wloch oczywiscie. Czyzby nadszedl dla mnie czas wyjazdu do Polski? Chyba podswiadomie zaczynam to planowac. Wracajac do Wlochow, wielu wyjezdza do Stanow goniac tzw. "sogno americano". Szczesliwcami sa naukowcy, gdyz oni wyjezdzaja na innych zasadach i sa tam bardzo cenieni. Inni niestety pracuja na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
agnese_zb Re: poszukiwania 07.02.04, 09:43 A jak długo nie odwiedzałaś Polski?? Od czasu do czasu powinnaś "nas" odwiedzać!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: poszukiwania IP: *.dialup.tiscali.it 07.02.04, 15:39 Ponad rok. W tym roku musze sie wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś