Gość: Ania IP: *.dmbos.com.pl 01.03.10, 13:14 Znacie może adresy outletów w okolicach Mediolanu? Czy w Mediolanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Mediolan-outlety 01.03.10, 15:43 www.google.it/#hl=it&source=hp&q=milano+outlets&meta=&aq=2&oq=milano+ou&fp=98254125c104ee85 Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: Mediolan-outlety 02.03.10, 10:26 proponuje wyprawe do Serravalle wszystkiego pod dostatkiem. pomiedzy mediolanem a genua Odpowiedz Link Zgłoś
pablosz Re: Mediolan-outlety 07.03.10, 23:01 Olbrzymi outlet jest 60 km od Mediolanu, w Szwajcarii w Mendrisio www.foxtown.ch/info.php?lingua=it¢ro=mendrisio . 160 sklepów, w jeden dzień nie odwiedzisz wszystkiego. Inny, nie tak bogaty jest w Vicolungo, okolo 50 km od Mediolanu - www.vicolungooutlets.com/en_index.html. Dziś akurat tam byłem :) Warto. Zwłaszcza teraz mają dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Re: Mediolan-outlety IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 04:46 jakie sa ceny - tzn mozesz dac jakies przyklady? czy ciuchy sa z bledami czy po prostu koncowki serii? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Mediolan-outlety 09.03.10, 08:24 W outletach sa zwykle ubrania z minionych sezonow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Mediolan-outlety IP: *.dmbos.com.pl 10.03.10, 14:23 Są ubrania z minionych sezonów, ale mi to akurat nie przeszkadza. Można kupić piękne rzeczy: portfele, torby, płaszcze znanych designerów za rozsądne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: Mediolan-outlety 11.03.10, 09:32 ceny sa bardzo rozne, od cen takich jak w normalnym sklepie po znizki siegajace 70% a przy nietypowych rozmarach/wzorach jeszcze wiecej im nizszy kurs euro tym ceny dla osob z polski sa lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszek Re: Mediolan-outlety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 21:12 smiac mi sie chce z Was , przeciez nie zyjemy na koncu swiata , to nie lata 70 ze u nas niczego nie ma , ceny sie zrownaly, wszystkie wielkie firmy juz maja sklepy w polsce, a i ceny sa przystosowane dla biedniejszych polakow. Nie mowcie tylko ze wezmiecie kraciasta kwadratowa plastikowa torbe i bedziecie po sklepach chodzili... to co przywieziecie juz dawno mozna kupic na allegro za cene polowe tansza niz wlosi wam wcisna . caluski Kupcie sobie lepiej pamiatke z mediolanu i wenecji ... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.niunia Re: Mediolan-outlety 24.03.10, 15:32 A mi się chce śmiać z Ciebie. Kupisz w Polsce polo Burberry za 200 zł???? Albo jeansy Jean Paul Gaultier za 160 zł???? Jeśli tak gratuluję. Mimo że mieszkam w stolicy i znam kilka outletów nigdy nie upolowałam takiej okazji. Bo w tej kwestii jesteśmy niestety zacofani. Choćby i z tego powodu, że nie ma u nas sklepu LV, a to już lekki obciach jak na europejska stolicę. Chyba ze za wielką firmę uważasz Zare czy H&M... Wybacz, ale w życiu nie kupię niczego na allegro, bo 80% to podróby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Mediolan-outlety IP: *.net.autocom.pl 28.03.10, 18:23 nie piszcie potem ze w wawie nie da sie wyzyc za mniej niz 8kzl na osobe , ludzie po to zyjecie zeby tracic kase na firmowe ciuch itp ? jesli myslisz ze modne ciuchy to jakas nobilitacja w oczach innych to sie mylisz grubo Odpowiedz Link Zgłoś