Gość: Miki IP: *.225-95-b.business.telecomitalia.it 03.04.10, 13:19 Dzis i jutro jestem w Wenecji mozecie o wszystko zapytac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.bastardo Pytam 04.04.10, 07:56 Ktora godzina i co wchodzi w sklad koktajlu Bellini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be@ta Re: Jestem w Wenecji , mozecie pytac . IP: *.mokrus.kalety.net 07.04.10, 19:36 witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabi Re: Jestem w Wenecji , mozecie pytac . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 09:32 venice card daje zniżkę czy wejściówkę do kościołów i muzeów?Czy karta jest biletem na tramwaje wodne,czy za jej pomocą dostaje się osobną kartę na przejazdy?Bardzo proszę o odpowiedż.Jadę ze starszymi osobami i chciałabym jak najmniej "zamieszania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Jestem w Wenecji , mozecie pytac . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 11:12 cześć. poproszę o informację : jaka jest teraz pogoda? Jeśli lądowałas na Treviso to jak dojechałaś do Wenecji? Czy jest w Wenecji jakis normalny sklep spozywczy (czytaj w miarę tani).Ogólnie liczę na Twoje cenne uwagi i wskazówki.Pozdrawiam : ) i życzę miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Camping Jolly IP: *.waszyngtona.trustnet.pl 08.04.10, 19:31 Witam. Czy nocował ktoś w campingu Jolly? Z opisu wynika, że jest to dobre miejsce na nocleg :) Jadę w terminie 4-6 maja. Myślicie, że muszę rezerwować pokój czy po prostu tam pojechać i liczyć, że będzie miejsce? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman Re: Jestem w Wenecji , mozecie pytac . 08.04.10, 20:14 miki, namiary na tani i fajny nocleg... ;) znasz? Odpowiedz Link Zgłoś