mamamilochy 12.01.11, 22:45 jedną noc po około 600-650 km, macie sprawdzone miejsca, najlepiej proszę o linki do hotelików. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bajka Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 23:10 My jadąc przez Czechy nocowaliśmy w Mikulowie - Pension Euro a jadąc przez Niemcy w okolicach Regensburga. Jechaliśmy z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilochy Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać 13.01.11, 21:40 podbijam wątek, nikt nie pomoże ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać 13.01.11, 22:12 W miejscowości Arnoldstein , 3-4 km przed granicą włoską ,jest kilka pensionatów. Ten był polecany na forum. www.pensiongrum.at/ To jest na ostatnim zjeździe z autostrady, przed włoską granicą .Zjazd jest dobrze oznakowany. Dojeżdżamy tam w ciągu 12 godz. z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać IP: *.m3-connect.de 13.01.11, 23:27 Wolfsberg (jakieś 650km od Wrocławia), hotel Hecher, bardzo blisko autostrady, pyszne śniadania wraz z ciastami i słodkościami (mają własną cukiernię) w cenie, nie jest może najtaniej, ale wypocząć można doskonale. Po drodze tania stacja benzynowa i supermarket, jakby ktoś potrzebował. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_korcz Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać 13.01.11, 23:41 około 5 h z Wrocławia tużprzed granicą z Austrią więc trochę wcześnie ale moze się przyda jest nienajgorszy hote i chyba nie najdroższy - hotel Dukla w Znojmie www.hotel-dukla.cz/pl/index.html nocowałam tam 2 razy z grupą wydaje się w porządku, śniadania i obiadoklacje ok , miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bondone Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać IP: 62.182.228.* 14.01.11, 08:13 Zależy dokąd zmierzasz. Jeżeli na oblegane plaże północnego Adriatyku, to nie ma sensu spać. 1000 km robisz spokojnie jadąc w 11-12 godzin. Jadąc na południe Włoch zawsze zatrzymujemy się na nocleg w okolicy Rawenny lub Comacchio - z Górnego Ślaska 12 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
geomax Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać 14.01.11, 09:01 Dla potrzebujących noclegu tranzytowego w Czechach /przed Ołomuńcem/: www.myslivna.eu W Austrii /kawałek za Grazem/: stecki.vs120077.hl-users.com/buschenschank-florlwirt/index.php lub już pod granicą włoską: www.bauernhof-kaernten.atAdam Odpowiedz Link Zgłoś
geomax Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać 14.01.11, 09:03 Dla potrzebujących noclegu tranzytowego w Czechach /przed Ołomuńcem/: www.myslivna.eu W Austrii /kawałek za Grazem/: stecki.vs120077.hl-users.com/buschenschank-florlwirt/index.php lub już pod granicą włoską: www.bauernhof-kaernten.at Adam Odpowiedz Link Zgłoś
77.bah Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać.. 14.01.11, 09:59 Z D.Śl., czyli (zazwyczaj) najwygodniej jechać przez Niemcy. Jeśli tajemniczy D.Śl. to np. Jelenia Góra, a rozległy Adriatyk to Rimini, to mniej więcej połowa trasy (i ok. 650 km od domu) wypada w malowniczym Mittenwaldzie, gdzie jest m.in. ten pensjonat: fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,65309825,65479652.html Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
orka.poznan Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać. 14.01.11, 10:45 A wiesz, Bahu, ze do nich kiedyś pisałam i nie odezwali się wcale??? Odpowiedz Link Zgłoś
77.bah Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać. 14.01.11, 12:53 Oj, nieładnie. :( Ja nie pisałem, bo jeżdżę w ciemno... Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu nigdzie 14.01.11, 10:21 to krótka trasa przynajmniej z południa Polski jeep Odpowiedz Link Zgłoś
czuszkaa Re: nigdzie 14.01.11, 11:49 jechaliśmy z wrocławia do toskanii (w tym roku) i do Bibbione (w zeszłym). spokojnie bez noclegu noca przejedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekN @Jeepwdyzlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 02:17 A powiedz szczerze podróżniku, jadąc nad Adriatyk, nie daj Boże do Bibione, nie poleciłbyś tranzytowego noclegu w PORTOFINO lub VIAREGGIO? Fenomenalne miejsca, fenomenalny pomysł, nie prawdaż? Również jadąc nad Bałtyk polecilbyś pewnie nocleg tranzytowy właśnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: @Jeepwdyzlu 18.01.11, 09:40 radzę korzystać ze słownika ortograficznego pa jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekN Re: @Jeepwdyzlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 14:33 Stary! Dzięki za radę! Jest Bezcenna! A powiedz jaki słownik będzie najlepszy? Może ten kupiony w Portofino? Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: @Jeepwdyzlu 18.01.11, 15:08 masz jakieś kłopoty? radzę forum zdrowie psychiczne eot jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekN Re: @Jeepwdyzlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 18:01 Mam taki mały kłopocik z takim jednym fagasem z forum Gazety który w swoich wypowiedziach próbuje wywyższać się nad innych. Nawet jak stara się temu zaprzeczać to i tak nie potrafi on sam tego ukryć. Jak myślisz aż tak bardzo mu się w głowie poprzewracało czy jest jeszcze ratunek dla niego? Z tego co wiem to według innych jest to przypadek nieuleczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: @Jeepwdyzlu 18.01.11, 19:39 Mam taki mały kłopocik z takim jednym fagasem z forum Gazety który w swoich wypowiedziach próbuje wywyższać się nad innych ------------ masz poważny kłopot człowieku naprawdę j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekN Re: @Jeepwdyzlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 00:33 A ja uważam że ty masz troszeczkę większy. Zwłaszcza że ty sam go nie zauważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 13:26 Mój ulubiony, też już wklejałam www.harrys-home.com/index.php?id=13 Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilochy Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać 14.01.11, 19:52 Dziękuję pięknie za odzew :) rozważę wasze propozycje. Biorę również pod uwagę jazdę non-stop, ale nie wiem czy damy radę przy dwójce małych dzieci. Ktoś pytał skąd jedziemy: odpisuję, że z Jawora k.Legnicy, na jednej z map pokazuje mi około 100o kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daryjka1 Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać IP: 93.48.140.* 19.01.11, 08:46 A po włoskiej granicy coś znacie? szukam i szukam - muszę znaleźć dla w sumie 13 osób (3 rodziny suną do Lacjio). W Austrii trochę za blisko, mieszkamy przy południowej granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daryjka1 Re: jadę nad Adriatyk z D.Śl. gdzie się przespać IP: 93.48.140.* 19.01.11, 08:47 Ajaj - a za włoską granicą lub po włoskiej stronie! Lapsus, przeprasza :) Odpowiedz Link Zgłoś