Dodaj do ulubionych

Tour Italia + Kalabria z Triadą

IP: *.nfz.gov.pl 27.01.11, 08:44
Proszę o wrażenia osób , które były na Tour Italia + Kalabria z Triadą.Interesuje mnie wszystko tzn. organizacja,hotele,autokar,pilot,atrakcje itd.Będę bardzo wdzięczny za wszelkie opinie. Jeżeli ktoś był w Hotelu Rocca Nettuno Tropea to też proszę o wszelkie opinie.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: bebewaw Re: Tour Italia + Kalabria z Triadą IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 17:17
      Hotel jest nieco na uboczu, w okolicy nic nie ma, jeśli ci to odpowiada, to ok Jest zróżnicowany pod względem standardu - są pokoje super wyposażone( ekspres do kawy, mini barek) i tanie, Triada zapewne kupiła te ostatnie.
      • Gość: j Re: Tour Italia + Kalabria z Triadą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.11, 08:02
        Hotel, który opisujesz pasuje mi do Hotelu Rocca Nettuno Garden natomiast tu zależy mi na opinii o Hotelu Rocca Nettuno Tropea, który jest 800 metrów od centrum miasta Tropea.
        • Gość: bebewaw Re: Tour Italia + Kalabria z Triadą IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 16:47
          I owszem, nie wiedziałam, że są dwa Rocca Nettuno -
          jeśli wybierasz się do Kalabrii z Triadą , napisz kiedy, bo jeśli wcześniej niż ja ( początek lipca), to będę zainteresowana twoimi uwagami.
          • Gość: Aga Re: Tour Italia + Kalabria z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 17:00
            Tour Italia,dlaczego z triady w tym roku jak nigdy te wyjazdy są od czerwca a nie od maja,przecież zwiedzanie jest piękne wiosną.
          • Gość: j Re: Tour Italia + Kalabria z Triadą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.11, 20:05
            Ja wybieram się w 2-giej połowie sierpnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka