Gość: Michał IP: *.ec.europa.eu 13.04.11, 13:22 Cześć, Szukam damskiego fryzjera/stylisty w Rzymie. Najlepiej z językiem polskim bądź angielskim. Google nie jest zbyt pomocne. Będę wdzięczny za sugestie. pozdrawiam, Michał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ROMAn Re: Fryzjer w Rzymie? IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 14:14 Michał napisał(a): ...Google nie jest zbyt pomocne... fryzjer dla pań = parrucchiere per signora < wejdż i wybierz Więcej szacunku do Google... Narzędzia jakie dostarcza GoogleMaps są jak z bajki. < zerknij Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk86a Re: Fryzjer w Rzymie? IP: *.ec.europa.eu 13.04.11, 14:45 W tym jest problem, że nie szukam najzwyklejszego fryzjera. Szukam fryzjera mówiącego po angielsku. Co znając Włochów nie jest już takie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Fryzjer w Rzymie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 14:51 no bo w Polsce to każdy fryzjer , nie tylko nożyczkami , ale i kilkoma językami włada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk86a Re: Fryzjer w Rzymie? IP: *.ec.europa.eu 13.04.11, 15:03 Dlatego też nie o Polskę, ale o Rzym pytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Fryzjer w Rzymie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 15:11 Spróbuj w Londynie :} Odpowiedz Link Zgłoś
makda Re: Fryzjer w Rzymie? 13.04.11, 15:19 Spróbuj w Toni&Guy. W ich mediolańskich salonach mówią po angielsku: www.toniandguy.it/salons_national Odpowiedz Link Zgłoś
akakai Re: Fryzjer w Rzymie? 12.01.15, 09:24 Zdążyłeś się już pewnie 100 razy obciąć włosy, ale polecam fryzjera Piotra Wywiała. Polecila nam go świetna fotografka Beata Żarski z Rzymu, która tam robiła nam zdjęcia ślubne. Mieliśmy super uczesania, fajny make-up, niezdbędny do zdjęć. Zaklad pana Piotra blisko kościola polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
colontko Re: Fryzjer w Rzymie? 18.01.15, 18:11 akakai czy dobrze rozumiem, że braliście ślub w rzymie? mogłabyś coś więcej powiedzieć? czy kożystaliście z usług jakiejś agencji? jaki termin? jaka jest orentacyjne cena takiej imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
anthonyb Re: Fryzjer w Rzymie? 17.04.11, 17:15 Co Ci po tym czy fryzjer mowi po angielsku, jesli to kiepski fryzjer ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej stylista Cyrulik sewilski IP: 65.210.104.* 17.04.11, 18:16 Mam kuzyna w Hiszpanii. Moze pomoc. Jak chcesz byc ostrzyzony? Po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa fryzjer IP: *.cust.dsl.teletu.it 17.04.11, 20:12 najlepszy fryzjer to Chinczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Fryzjer w Rzymie? IP: *.novacomp.pl 11.07.11, 21:57 Witam.Czy to jest oferta pracy dla fryzjera w Rzymie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Fryzjer w Rzymie? IP: *.24-151.libero.it 04.08.11, 11:35 Znam!:) www.romabella.pl bezar@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Po ptokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 13:25 Już się ostrzygłem. Nie mogłem tak długo czekać na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerber Re: Fryzjer w Rzymie? IP: *.albacom.net 03.06.17, 17:17 balinski3.wixsite.com/przewodnikporzymie Odpowiedz Link Zgłoś