Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 16:42 Mam pytanie,czy między 10 a 15 września bez rezerwacji znajdziemy miejsce na campingu,chodzi mi o północny Adriatyk.Chodzi oczywiście o jakiś domek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toris_a Re: Campingi,wrzesień. 02.03.12, 18:07 To tylko kwestia ceny :) Np. Eurocamp wiekszosc miejsc we wrzesniu na polnocy wyprzedane, Selectcamp i Vacansolei ma jeszcze sporo. Indywidualnie na recepcji campingu bez problemu znajdziesz miejsca wg. lokalnej taryfy. Polecam przed wyjazdem zerknac na strony operatorow turystycznych, powino byc taniej, a juz na pewno bedziesz miala rozeznanie w cenach. Zeszloroczny wrzesien byl wyjatkowo upalny i pilot mowil, ze zainteresowanie bylo na tyle duze, ze byla pelna obsada wynajmowanych domkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam Selectcamp & Eurocamp IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 18:39 Monika napisał(a): Mam pytanie,czy między 10 a 15 września bez rezerwacji znajdziemy miejsce na campingu... Moniko zachęcam do klikania, dowiesz się więcej. Selectcamp < lokalizacja domków > Eurocamp ^ Selectcamp <- Pra delle Torri -> Eurocamp ^ Pozdrawiam, Nasze miejsce < zapraszam Jak dojechać do Wenecji < info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Campingi,wrzesień. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.12, 09:26 Czy po 20 września na campingach jest jeszcze trochę ludzi czy już mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Campingi,wrzesień. IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.12, 21:34 sa ludzie po 20 wrzesnia, jedynie nie wszystkie animacje sa oferowane po 20 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś